Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Wat is Oxygen RX?

De Oxygen RX is een zuurstofbehandeling voor het gelaat die wordt uitgevoerd met de producten van Circadia. We pakken er heel wat problemen mee aan:

  • perfect voor een onzuivere of vette huid
  • voorkomt acné
  • werkt vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacae
  • maakt littekens minder zichtbaar

De behandeling is volledig pijnloos, snel en kan ook wekelijks herhaald worden om snel en efficiënt op een probleem in te werken.

Je kan de Oxygen RX behandeling ook combineren met een enzymatische peeling zodat dode huidcellen verwijderd worden en we nog dieper op specifieke huidproblemen kunnen inwerken. Het resultaat is meteen zichtbaar en je wandelt buiten met een mooie glow op jouw gezicht.

Boek jouw behandeling

Oxygen RX behandeling · €99

De Oxygen RX gelaatsbehandeling is ideaal om een onzuivere, vette huid onder handen te nemen of om acné, spatadertjes en rosacae aan te pakken. Wil je nog dieper inwerken op jouw huidprobleem, dan adviseren we een enzymatische peeling als supplement bij te boeken.

Enzymatische peeling supplement · €29

Deze enzymatische peeling kan alleen in combinatie met de Oxygen RX behandeling worden geboekt. Het laat ons toe nog dieper in te werken op specifieke huidproblemen, verwijdert dode huidcellen én laat jou met een fantastische glow naar buiten wandelen.

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.