Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Wat is een HydraFacial?

Drie stappen naar de beste huid van je leven. Deze behandeling geeft je huid een instant glow, ongeacht jouw huidtype. HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial kan betekenen voor jouw huid. Kan jij je overdag moeilijk vrij maken voor een afspraak, dan zijn er uitsluitend voor de HydraFacial behandeling ook boekingsmomenten op donderdagavonden tussen 19u en 22u.

HydraFacial behandeling bij Instituut Babette

Wat kan de HydraFacial voor jou betekenen?

De HydraFacial richt zich op alle huidtypes en huidproblemen. Hydratatie is namelijk de basis van een gezonde en mooie huid. Met een HydraFacial behandeling werk je preventief aan huidveroudering en garandeer je de gezondheid van jouw huid door ze te hydrateren.

Met een HydraFacial behandeling werken we onder andere aan:

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • hyperpigmentatie
  • vette + verstopte huid
  • grote poriën
  • onzuiverheden

Hoe werkt het?

Stap 1: reiniging en peeling

Je dode huidcellen verwijderen we door middel van een diepgaande reiniging en milde exfoliëring. Zo krijgt je huid meteen een natuurlijke glow.

Stap 2: extractie en hydratatie

Onzuiverheden worden uit je poriën verwijderd met pijnloze zuigkracht. Tegelijk hydrateert de HydraFacial jouw huid intens.

Stap 3: insluizing en bescherming

Jouw huid wordt optimaal beschermd door serums in te sluizen. Deze laatste stap maximaliseert de glow van jouw huid na de behandeling.

HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen en te behouden.

Boek jouw behandeling

Signature HydraFacial · €165

De basis onder de HydraFacial behandelingen. Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Heb je specifieke noden of problemen? Dan is de Deluxe HydraFacial behandeling met aangepaste boosters aangewezen.

Deluxe HydraFacial (meest gekozen) · €190

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de basis Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

Platinum HydraFacial · €215

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien.

Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Ultimate Glow HydraFacial · €259

Het absoluut beste resultaat met de HydraFacial, behalen we na een Dermaplaning behandeling. Met de Ultimate Glow HydraFacial combineren we de Deluxe HydraFacial met een booster op maat én Dermaplaning.

Supplement Dermaplaning · €69

Wil jij nog meer resultaat boeken met de HydraFacial? Dan raden we een (mechanische) exfoliatie aan door middel van Dermaplaning. Lees hier meer over de voordelen.

Supplement Perk Eye · €55

Met de Perk Eye werken we aan een wakkere, verhelderde blik door de huid rond de ogen strakker te maken. Dat gebeurt op een snelle en zachte manier door het gebruik van een multi-peptidemix met groene thee-extracten en citroenzuur. We brengen deze Perk aan met de HydraFacial. Het resterende product krijg jij mee naar huis om verder 2 keer per dag op te gebruiken.

Supplement Perk Lips · €55

Met de Perk Lips zorgen we voor vollere en zachtere lippen door ze te hydrateren met een revitaliserend serum. Het bevat onder andere pepermuntolie, aloë vera en roosextracten om jouw lippen te voeden en te hydrateren. Dit zorgt voor vollere en ontspannen lippen. We brengen deze Perk aan met de HydraFacial. Het resterende product krijg jij mee naar huis om verder 2 keer per dag op te gebruiken.

Supplement Enzymatische peeling · €29

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.