Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Wat is Mesoéclat?

Wil jij graag op huidveroudering werken? Dan is Mesoéclat de behandeling bij uitstek. Het is de facelift zonder snijden.

Door een combinatie van specifieke Mesopeels en microneedling kunnen de actieve stoffen dieper penetreren in de huid. Mesoéclat werkt tot in de diepere huidlagen en focust daarmee op celvernieuwing. Je huid krijgt een hydratatieboost die zorgt voor een echte coup d'éclat.

Mesoéclat wordt steeds uitgevoerd in 5 behandelingen, om de twee weken en vraagt de nodige voor- en nazorg van de huid met de door ons geadviseerde producten. 

Nazorg en contra-indicaties

De eerste 48u na een Mesoéclat behandeling, adviseren we geen bezoek te brengen aan het zwembad of de sauna. Stel je huid ook nooit onbeschermd bloot aan de zon. Het dragen van een SPF is verplicht.

Heb je interesse in een Mesoéclat? Hou dan rekening met volgende contra-indicaties, waarbij we uit voorzorg geen Mesoéclat kunnen uitvoeren:

  • gebruik van Roaccutane
  • tijdens de zwangerschap of borstvoeding
  • gedurende een chemo-behandeling
  • twee weken tussen of na botox en fillers

Boek jouw behandeling

Mesoéclat · €145

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.