Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage · 70 minuten · €95

Als vroedvrouw en mama van twee weet ik als geen ander welke veranderingen jij en je lichaam doormaken. In alle rust en met de nodige kennis en zachtheid laat ik jou graag ontspannen.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor soepelere spieren, een betere bloedcirculatie, minder rugpijn en bekkenklachten en een betere nachtrust. Niet enkel de zwangere vrouw, maar ook de baby hebben hier ontzettend veel baat bij.

De massage wordt gegeven in zij-lig en kan deels in half zittende houding, aan jou de keuze. Er wordt gebruik gemaakt van een zwangerschapskussen voor optimaal comfort.

Een zwangerschapsmassage kan vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling. 

Zwangerschapsmassage door vroedvrouw Babette

Arrangementen

Mommy to be · 100 minuten · €120

Na een ontzwellende en ontspannende voetmassage geniet je van een volledige zwangerschapsmassage (70 minuten).

Ready to pop · 100 minuten · €110

Nadert je bevallingsdatum? Laat je nog eens verwennen en maak je helemaal klaar voor de geboorte van je kleine spruit. Je krijgt een zwangerschapsmassage (70 minuten) en epilatie van de sliprand met suikerhars.

Wens je een afspraak?

Ben je al klant? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Nog geen klant? Stuur ons dan:

Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.

Reacties van mama's in spé

Erg genoten van het ‘Ready to pop’ arrangement🤰🏻
Aanrader voor alle (zwangere) vrouwen! Ik kom zeker nog terug 🤩

Elien

Een aanrader voor iedere mama tijdens haar zwangerschap of na haar bevalling . Wat een zalige belevenis 😍 Je voelt je herboren ! Een topinstituut van een topvrouw !

Shauni

voel mij als herboren, al masages meegemaakt in mijn leven, maar waauw deze voelde zo goed aan, was ook meteen op mijn gemak gesteld, werd er letterlijk op handen gedragen!👌❤️ dikke merci, grote aanrader

Elke

Vandaag een zwangerschapsmassage gehad bij Instituut Babette. Ik kan dit elke zwangere vrouw aanraden! Babette maakt echt tijd voor je vrij en door haar jarenlange ervaring als vroedvrouw ben je bij haar aan het juiste adres. Ik kijk al uit naar de postnatale massage!

Melanie