🛒 3+1 gratis op alle eiwitten! Maak jouw combo naar keuze 🛒

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage · 70 minuten · €95

Als vroedvrouw en mama van twee weet ik als geen ander welke veranderingen jij en je lichaam doormaken. In alle rust en met de nodige kennis en zachtheid laat ik jou graag ontspannen.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor soepelere spieren, een betere bloedcirculatie, minder rugpijn en bekkenklachten en een betere nachtrust. Niet enkel de zwangere vrouw, maar ook de baby hebben hier ontzettend veel baat bij.

De massage is een volledige lichaamsmassage, helemaal aangepast aan de zwangerschap en met extra aandacht voor jouw eventuele ongemakken of kwaaltjes. De massage gebeurt in zij-ligging, met behulp van een zwangerschapskussen voor optimaal comfort. Wij zorgen ervoor dat jij volledig tot rust kan komt en samen met jouw baby kan genieten.

Een zwangerschapsmassage kan vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling. 

Zwangerschapsmassage door vroedvrouw Babette

Arrangementen

Mommy to be · 100 minuten · €120

Na een ontzwellende en ontspannende voetmassage geniet je van een volledige zwangerschapsmassage (70 minuten).

Zen mama · 100 minuten · €125

Het Zen mama-arrangement is op en top verzorging en ontspanning. Na een heerlijke zwangerschapsmassage van 70 minuten, gaat het verwennen door met een intens ontspannende gelaatsmassage en extra aandacht voor de nek. Na de massage reinigen we je gelaat en brengen we nog een serum aan op maat van jouw huid.

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.

Reacties van mama's in spé

Erg genoten van het ‘Ready to pop’ arrangement🤰🏻
Aanrader voor alle (zwangere) vrouwen! Ik kom zeker nog terug 🤩

Elien

Een aanrader voor iedere mama tijdens haar zwangerschap of na haar bevalling . Wat een zalige belevenis 😍 Je voelt je herboren ! Een topinstituut van een topvrouw !

Shauni

voel mij als herboren, al masages meegemaakt in mijn leven, maar waauw deze voelde zo goed aan, was ook meteen op mijn gemak gesteld, werd er letterlijk op handen gedragen!👌❤️ dikke merci, grote aanrader

Elke

Vandaag een zwangerschapsmassage gehad bij Instituut Babette. Ik kan dit elke zwangere vrouw aanraden! Babette maakt echt tijd voor je vrij en door haar jarenlange ervaring als vroedvrouw ben je bij haar aan het juiste adres. Ik kijk al uit naar de postnatale massage!

Melanie