Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Postnatale massage

Postnatale massage · 70 minuten · €75

Na een zwangerschap van negen maanden, heeft je lichaam ook de tijd nodig om te ontzwangeren, en dat duurt ongeveer één jaar. Na je zwangerschap wordt er zowel mentaal als fysiek nog steeds veel van je lichaam gevraagd. Een postnatale massage kan je op beide vlakken helpen ontspannen.

Een postnatale massage is een volledige lichaamsmassage waarbij extra aandacht wordt besteed aan je bekken, rug en buik. Dankzij de intensieve massage worden afvalstoffen en vocht beter uitgescheiden zodat jouw lichaam sneller terug in balans wordt gebracht na de zwangerschap en bevalling.

Deze massage kan worden uitgevoerd vanaf 6 weken na de geboorte en zolang je daar zelf behoefte aan hebt.

Arrangementen

Detox me · 150 minuten · €105

Dit detox arrangement werkt zowel zuiverend als ontgiftend voor de huid door gebruik van actieve kool. We starten met een deugddoend voetbad, een pikzwarte scrub op basis van actieve kool en een ontspannende voetmassage.

Daarna kom je helemaal tot rust met een RainPharma gelaatsverzorging met een detox masker op basis van actieve kool, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip. Terwijl kun je genieten van een verwenkoffie of thee.

Nourish me · 150 minuten · €110

Dit arrangement is zowel voedend als ongiftend. We nemen je rug onder handen met een peeling op basis van rietsuiker en gaan verder met een ontspannende massage van de rug, nek en schouders.

Daarna kom je helemaal tot rust met een voedende RainPharma gelaatsverzorging aangepast aan de noden van je huid, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip. Terwijl kun je genieten van een verwenkoffie of thee.

Wens je een afspraak?

Stuur ons dan:

Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.