Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Dermaplaning

Wat is dermaplaning?

Met Dermaplaning wordt jouw huid op een mechanische manier geëxfolieerd. Geen chemische maskers of peelings dus, maar door middel van een mesje wordt de bovenste laag van de huid (dode huidcellen) gecontroleerd verwijderd.

Babette volgde een Dermaplane Pro opleiding en werd gecertificeerd om de huidverjongende behandeling uit te mogen voeren. Het is dan ook een van de meest effectieve exfoliatie technieken.

Dermaplaning behandeling bij Instituut Babette

Wat doet dermaplaning voor jou?

Dermaplaning wordt vaak in combinatie met een andere behandeling zoals de HydraFacial of een gelaatsverzorging geboekt. Dermaplaning verhoogt namelijk de doordringbaarheid van actieve stoffen en verzorgingsproducten tot 60%.

Er zijn nog een hele reeks andere voordelen:

  • Uiterst efficiënte exfoliatie van de huid
  • Helemaal pijnloos
  • Onmiddellijk resultaat en geen downtime
  • Donshaar, onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd
  • Zorgt voor een heldere huid en geeft een mooie glow

We ontkrachten ook graag een mythe over het teruggroeien van donshaar na een Dermaplaning behandeling. Dit haar groeit niet dikker, donkerder of stugger terug zoals bijvoorbeeld het geval is bij epilatie. Wenkbrauwen en andere zones worden voor deze behandeling eerst geëpileerd met een pincet en/of suikerhars.

Let op, er zijn een aantal contraindicaties die ervoor zorgen dat een Dermaplaning behandeling tijdelijk niet uitgevoerd kan worden zoals: actieve acné-uitbraak, bij gebruik van Roaccutane, tot één week na het gebruik van Botox en/of fillers, bij voorkomen van koortsblazen of een zonverbrande huid.

Boek jouw behandeling

Dermaplaning basic · €99

We adviseren steeds om dermaplaning te boeken in combinatie met een HydraFacial of gelaatsverzorging om de voordelen maximaal te benutten. Door de hogere doordringbaarheid van actieve stoffen en verzorgingsproducten leveren deze behandelingen samen nóg mooiere resultaten op.

Dermaplaning relax · €129

Wat extra ontspanning toevoegen aan jouw Dermaplaning behandeling? Tijdens de Dermaplaning relax voegen we nog een gelaatsmasker en mini massage toe.

Dermaplaning supplement · €69

Kies jij voor Dermaplaning in combinatie met een HydraFacial of gelaatsverzorging, dan haal jij het maximum uit elke behandeling!

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.