Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Wat is Cosmelan?

Cosmelan de nummer één behandeling tegen hyperpigmentatie, donkere vlekjes, zwangerschapsmasker, littekens door acné, ouderdomsvlekken,... Het merk mesoestetic is al meer dan dertig jaar koploper op het vlak van depigmentatie met de Cosmelan behandeling.

Het is geen quick fix. Depigmenteren is een proces van minstens 6 maanden en vergt ook van jou als klant de nodige toewijding. Het strikt opvolgen van het thuisprotocol is van cruciaal belang voor het slagen van de behandeling.

Cosmelan iets voor jou?

Heb je interesse in het Cosmelan-traject of ben je benieuwd of het iets voor jou kan zijn? Dan maken we graag tijd voor je vrij voor een uitgebreid verkennend gesprek, intake én huidanalyse. We overlopen samen het volledige proces zodat je weet wat je kan verwachten.

Vooraleer we van start gaan met het Cosmelan-traject, doen we één week voor de start alvast een voorbereidende peeling. Zo is jouw huid helemaal klaar voor het intensieve traject.

Enkele contra-indicaties

Wil jij graag van start met een Cosmelan-traject? Hou dan rekening met volgende contra-indicaties, waarbij we uit voorzorg het traject niet kunnen starten:

  • zwangerschap of borstvoeding
  • huidziektes of allergie op gebruikte producten
  • gebruik van Roaccutane en andere antibiotica
  • bacteriële, virale schimmel, herpes of infectie
  • koorts
  • in combinatie met peelings, microneedling of andere exfoliërende behandelingen

Boek jouw behandeling

Cosmelan · €849

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.