Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Wat is Mesopeel?

Mesopeel is een professionele en krachtige, chemische peeling. Door de sterk exfoliërende werking, verwijderen we in no-time de bovenste, beschadigde huidlaag. Met aangepaste Mesopeels pakken we verschillende huidproblemen aan:

  • acné
  • vergrote poriën
  • fijne lijntjes
  • hyperpigmentatie
  • vermoeide en doffe huid

Hoe gaan we te werk?

Op basis van een voorafgaande huidanalyse, bekijken we welke medische peels voor jou het meest aangewezen zijn. Om een betere opname van de peeling te garanderen, gebruik je 2 weken voor jouw eerste Mesopeel de aanbevolen thuisproducten.

Het mooiste resultaat boeken we door de Mesopeels in kuurvorm toe te passen. Een Mesopeel kuur bestaat uit 5 peelings, telkens om de 2 weken, in combinatie met het gebruik van de juiste Mesoestetic thuisproducten. Zo kunnen we de sterkte van de peelings rustig opbouwen en heb je minder kans op ongemakken zoals vervelling of roodheden.

Omdat we zelf écht overtuigd zijn van het resultaat dat we met een Mesopeel kuur boeken, bieden we steeds een 4 + 1 gratis optie aan. De kuur wordt in één keer afgerekend en dient te worden ingeboekt binnen de vooropgestelde tijd.

Nazorg en contra-indicaties

Na een peeling heeft jouw huid de juiste nazorg nodig. We adviseren om de eerste 48u na een Mesopeel geen bezoek te brengen aan het zwembad of de sauna. Stel je huid ook nooit onbeschermd bloot aan de zon. Het dragen van een SPF is verplicht.

Heb je interesse in een Mesopeel? Hou dan rekening met volgende contra-indicaties, waarbij we uit voorzorg geen Mesopeel kunnen uitvoeren:

  • gebruik van Roaccutane
  • tijdens de zwangerschap of borstvoeding
  • gedurende een chemo-behandeling
  • twee weken tussen of na botox en fillers

Boek jouw behandeling

Mesopeel · €105

Mesopeel kuur 4 + 1 gratis (meest gekozen) · €420

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.