Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Age Element Facial

De Age Element gelaatsverzorging combineert het beste van twee werelden: anti-aging en ontspanning. Deze behandeling is dan ook 100% gepersonaliseerd voor een maximaal resultaat.

Ideaal als je houdt van een ontspannende gelaatsbehandeling en toch intensief op huidveroudering wil werken, maar geen invasieve behandeling zoals een peeling of microneedling ziet zitten.

Wat kan je verwachten?

Deze behandeling gaat niet alleen veroudering van de huid tegen, maar corrigeert ook zichtbare effecten van veroudering zoals fijne lijntjes, diepere rimpels, verslapping,…. Het resultaat is een stevigere en zichtbaar jongere huid. Hoe we dat realiseren?

  • via een gepersonaliseerd traject
  • met boosters op maat van jouw huidbehoefte
  • door middel van intensieve bindweefselmassage met liftend effect

Age Element: de stappen

Stap 1: Na een intakegesprek en met behulp van van het Age Element diagnosesysteem, komen we tot een duidelijk beeld van jouw huidbehoefte. Op die manier kunnen we de boosters helemaal afstemmen op jouw noden.

Stap 2: We reinigen jouw huid om de natuurlijke vetlaag te herstellen.

Stap 3: Activatie van de huid. Met een zachte peeling activeren we jouw huidcellen terwijl dode huidcellen worden verwijderd.

Stap 4: Stimulatie van de huid. Door middel van diepe bindweefselmassage en gebruik van boosters, wordt de opname van de actieve stoffen verhoogd.

Stap 5: We ronden de behandeling af met een actief gelaatsmasker dat zorgt voor een opvullend resultaat.

4+1 gratis kuur

Huidveroudering is een onomkeerbaar proces. Met de juiste behandelingen en producten, kunnen we dat proces natuurlijk wel vertragen. Net daarom is het zo belangrijk de Age Element behandeling in kuurvorm te boeken én consequent de aanbevolen Age Element producten thuis verder te gebruiken.

Omdat we zelf zo overtuigd zijn van de resultaten die we met deze behandeling kunnen boeken, bieden we een 4+1 gratis kuur aan. Zo plannen we jouw Age Element kuur om de 2 à 3 weken in en werken we samen aan een stevige, stralende huid.

Boek jouw behandeling

Age Element Facial · €135

Om je de kans te geven kennis te maken met de Age Element Facial, lanceren we deze kennismakingspromo voor boekingen t.e.m. december 2023.

Wil jij het beste van een ontspannende gelaatsverzorging combineren met een anti-aging werking? Dan is de Age Element Facial voor jou. Door middel van gepersonaliseerde boosters en diepe bindweefselmassage, zorgen we voor een stevigere, stralende en gelifte huid.

Age Element kuur · 4 + 1 gratis

Omdat we in kuurvorm een beter resultaat kunnen garanderen, bieden we je de mogelijkheid om een 4 + 1 gratis kuur in te boeken, om de 2 à 3 weken.

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.