Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Arrangementen

Detox me · 120 minuten · €110

Dit detox arrangement werkt zowel zuiverend als ontgiftend voor de huid door gebruik van actieve kool. We starten met een deugddoend voetbad, een pikzwarte scrub op basis van actieve kool en een ontspannende voetmassage.

Daarna kom je helemaal tot rust met een RainPharma gelaatsverzorging met een detox masker op basis van actieve kool, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip.

Nourish me · 120 minuten · €115

Dit arrangement is zowel voedend als ongiftend. We nemen je rug onder handen met een peeling op basis van rietsuiker en gaan verder met een ontspannende massage van de rug, nek en schouders.

Daarna kom je helemaal tot rust met een voedende RainPharma gelaatsverzorging aangepast aan de noden van je huid, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip.

Tijdens de zwangerschap

Mommy to be · 100 minuten · €120

Na een ontzwellende en ontspannende voetmassage geniet je van een volledige zwangerschapsmassage (70 minuten).

Ready to pop · 100 minuten · €110

Nadert je bevallingsdatum? Laat je nog eens verwennen en maak je helemaal klaar voor de geboorte van je kleine spruit. Je geniet van een zwangerschapsmassage (70 minuten) en epilatie van de sliprand met suikerhars.

Zwangerschapsmassage door vroedvrouw Babette

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.