🛒 Ontdek hier onze zotte RainPharma promoties! 🛒

Arrangementen

Detox me · 120 minuten · €110

Dit detox arrangement werkt zowel zuiverend als ontgiftend voor de huid door gebruik van actieve kool. We starten met een deugddoend voetbad, een pikzwarte scrub op basis van actieve kool en een ontspannende voetmassage.

Daarna kom je helemaal tot rust met een RainPharma gelaatsverzorging met een detox masker op basis van actieve kool, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip.

Nourish me · 120 minuten · €115

Dit arrangement is zowel voedend als ongiftend. We nemen je rug onder handen met een peeling op basis van rietsuiker en gaan verder met een ontspannende massage van de rug, nek en schouders.

Daarna kom je helemaal tot rust met een voedende RainPharma gelaatsverzorging aangepast aan de noden van je huid, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip.

Tijdens de zwangerschap

Mommy to be · 100 minuten · €120

Na een ontzwellende en ontspannende voetmassage geniet je van een volledige zwangerschapsmassage (70 minuten).

Zen mama · 110 minuten · €125

Het Zen mama-arrangement is op en top verzorging en ontspanning. Na een heerlijke zwangerschapsmassage van 70 minuten, gaat het verwennen door met een intens ontspannende gelaatsmassage en extra aandacht voor de nek. Na de massage reinigen we je gelaat en brengen we nog een serum aan op maat van jouw huid.

Zwangerschapsmassage door vroedvrouw Babette

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.