🛒 3+1 gratis op alle eiwitten! Maak jouw combo naar keuze 🛒

Arrangementen

Detox me · 100 minuten · €145

Tijdens dit arrangement starten we met een relaxerende gelaatsbehandeling om daarna in complete ontspanning te genieten van een hot stone rugmassage. Het beste van twee werelden!

Nourish me · 100 minuten · €135

Na een relaxerende gelaatsbehandeling, nemen we je rug onder handen met een peeling, gevolgd door massage van de rug en schouders.

Inner Peace · 80 minuten · €110

Een volledige lichaamsmassage met hot stones. De warme stenen werken en ontspannen diep tot in de spieren. Een ideale behandeling tijdens de wintermaanden. 

Tijdens de zwangerschap

Mommy to be · 100 minuten · €120

Na een ontzwellende en ontspannende voetmassage geniet je van een volledige zwangerschapsmassage (70 minuten).

Zen mama · 100 minuten · €125

Het Zen mama-arrangement is op en top verzorging en ontspanning. Na een heerlijke zwangerschapsmassage van 70 minuten, gaat het verwennen door met een intens ontspannende gelaatsmassage en extra aandacht voor de nek. Na de massage reinigen we je gelaat en brengen we nog een serum aan op maat van jouw huid.

Zwangerschapsmassage door vroedvrouw Babette

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.