Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Arrangementen

Detox me · 150 minuten · €120

Dit detox arrangement werkt zowel zuiverend als ontgiftend voor de huid door gebruik van actieve kool. We starten met een deugddoend voetbad, een pikzwarte scrub op basis van actieve kool en pedicure met ontspannende voetmassage.

Daarna kom je helemaal tot rust met een RainPharma gelaatsverzorging met een detox masker op basis van actieve kool, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip. Terwijl kun je genieten van een verwenkoffie, detox- of borstvoedingsthee.

Nourish me · 150 minuten · €110

Dit arrangement is zowel voedend als ongiftend. We nemen je rug onder handen met een peeling op basis van rietsuiker en gaan verder met een massage van de rug, nek en schouders.

Daarna kom je helemaal tot rust met een voedende RainPharma gelaatsverzorging aangepast aan de noden van je huid, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip. Terwijl kun je genieten van een verwenkoffie, detox- of borstvoedingsthee.

Tijdens de zwangerschap

Mommy to be · 120 minuten · €100

Geniet van een zwangerschapsmassage én een Relaxing Feet behandeling. Je krijgt een volledige voetverzorging inclusief Gelish nagels.

Ready to pop · 150 minuten · €90

Nadert je bevallingsdatum? Laat je nog eens verwennen en maak je helemaal klaar voor de geboorte van je kleine spruit. Je krijgt een verlichtende mini zwangerschapsmassage van de rug en buik (30 minuten), epilatie van de bikinilijn en een Relaxing Feet behandeling inclusief Gelish nagels.

Wens je een afspraak?

Stuur ons dan:

Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.