Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Arrangementen

Detox me · 150 minuten · €105

Dit detox arrangement werkt zowel zuiverend als ontgiftend voor de huid door gebruik van actieve kool. We starten met een deugddoend voetbad, een pikzwarte scrub op basis van actieve kool en een ontspannende voetmassage.

Daarna kom je helemaal tot rust met een RainPharma gelaatsverzorging met een detox masker op basis van actieve kool, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip. Terwijl kun je genieten van een verwenkoffie of thee.

Nourish me · 150 minuten · €110

Dit arrangement is zowel voedend als ongiftend. We nemen je rug onder handen met een peeling op basis van rietsuiker en gaan verder met een ontspannende massage van de rug, nek en schouders.

Daarna kom je helemaal tot rust met een voedende RainPharma gelaatsverzorging aangepast aan de noden van je huid, inclusief massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip. Terwijl kun je genieten van een verwenkoffie of thee.

Tijdens de zwangerschap

Mommy to be · 120 minuten · €105

Geniet van een zwangerschapsmassage (70 minuten) en we voorzien je teennagels nog van een mooie kleur naar keuze met Gelish.

Ready to pop · 150 minuten · €90

Nadert je bevallingsdatum? Laat je nog eens verwennen en maak je helemaal klaar voor de geboorte van je kleine spruit. Je krijgt een zwangerschapsmassage (70 minuten) en epilatie van de sliprand met suikerhars.

Zwangerschapsmassage door vroedvrouw Babette

Wens je een afspraak?

Stuur ons dan:

Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.