Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Gelaatsverzorging

Voor onze gelaatsverzorgingen gebruiken we de producten van RainPharma. Dit merk is 100% Belgisch en heeft een volledig plantaardige productlijn. Geen schadelijke synthetische stoffen dus, maar het beste uit de natuur.

De gelaatsverzorging wordt steeds afgestemd op de conditie van jouw huid op het moment van je afspraak. Huidverbetering en relaxatie staan dan ook centraal bij deze behandeling. Bij de Classic gelaatsverzorging van 70 minuten is de epilatie van de bovenlip en een massage van het gelaat altijd inbegrepen.

RainPharma gelaatsverzorging door Babette

Discover RainPharma

45 minuten · €50

Wil je graag kennismaken met de natuurlijke huidverzorging van RainPharma, dan boek je deze gelaatsverzorging van 45 minuten. We volgen het A tot F stappenplan van reiniging tot hydratatie en geven je graag uitleg over jouw huid, aangepaste huidverzorging en de producten. Zo kun je thuis ook aan de slag met de gelaatsproducten van RainPharma voor een gezonde huid. Niet inbegrepen: epilatie bovenlip en massage van het gelaat.

Classic gelaatsverzorging

70 minuten · €75

Een gelaatsverzorging met de producten van RainPharma is steeds volledig aangepast aan de conditie van jouw huid op het moment van de behandeling. De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden tijdens de behandeling helemaal op maat samengesteld en bereid volgens de noden van jouw huid.

De kleur van de gelaatsmaskers varieert van geel, oranje, rood, groen, bruin spierwit of zelfs pikzwart afhankelijk van de mineralen en planten waarmee het masker is samengesteld. Het resultaat is steeds een stralende huid die perfect in balans is.

Een RainPharma gelaatsverzorging is een moment om te genieten. Een massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip zijn altijd inbegrepen.

Mogelijkheden om bij te boeken zijn:

  • Epilatie wenkbrauwen (€ 12)
  • Kleuring van de wimpers (€ 15)
  • Massage van de voeten (€ 20)
  • Extra gelaatsmassage met edelstenen (€ 20)
  • Extra rug-, nek- en schoudermassage (zie Nourish me-arrangement)

Luxe gelaatsverzorging

90 minuten · €100

Wil je graag net dat ietsje meer? Onze Luxe gelaatsverzorging heeft dezelfde basis als een Classic gelaatsverzorging + een extra uitgebreide gelaatsmassage OF een tweede gelaatsmasker helemaal aangepast aan de noden van jouw huid.

Wens je een afspraak?

Stuur ons dan:

Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.