🥂 Kom jij ook langs tijdens ons openingsweekend op 3 en 4 juni? 🥂

Gelaatsverzorging

Voor onze gelaatsverzorgingen gebruiken we de producten van RainPharma. Dit merk is 100% Belgisch en heeft een volledig plantaardige productlijn. Geen schadelijke synthetische stoffen dus, maar het beste uit de natuur.

De gelaatsverzorging wordt steeds afgestemd op de conditie van jouw huid op het moment van je afspraak. Huidverbetering en relaxatie staan dan ook centraal bij deze behandeling. Bij de Classic gelaatsverzorging van 90 minuten is de epilatie van de bovenlip en een massage van het gelaat altijd inbegrepen.

RainPharma gelaatsverzorging door Babette

Boek jouw behandeling

Classic gelaatsverzorging · €85

Een gelaatsverzorging met de producten van RainPharma is steeds volledig aangepast aan de conditie van jouw huid op het moment van de behandeling. De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden tijdens de behandeling helemaal op maat samengesteld en bereid volgens de noden van jouw huid.

De kleur van de gelaatsmaskers varieert van geel, oranje, rood, groen, bruin spierwit of zelfs pikzwart afhankelijk van de mineralen en planten waarmee het masker is samengesteld. Het resultaat is steeds een stralende huid die perfect in balans is.

Een RainPharma gelaatsverzorging is een moment om te genieten. Een uitgebreide massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip zijn altijd inbegrepen.

Mogelijkheden om bij te boeken zijn:

  • Epilatie en shaping wenkbrauwen (€ 12)
  • Kleuring van de wimpers (€ 15)
  • Massage van de voeten (€ 20)
  • Extra gelaatsmassage met edelstenen (€ 20)
  • Extra rug-, nek- en schoudermassage (zie Nourish me-arrangement)

Gelaatsverzorging Deluxe · €105

Wil je graag net dat ietsje meer? Onze Gelaatsverzorging Deluxe heeft dezelfde basis als een Classic gelaatsverzorging + een extra uitgebreide gelaatsmassage OF een tweede gelaatsmasker helemaal aangepast aan de noden van jouw huid.

Supplement Dermaplaning · €60

Wil jij nog meer resultaat boeken met de gelaatsverzorging? Dan raden we een (mechanische) exfoliatie aan door middel van Dermaplaning. Lees hier meer over de voordelen.

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.