Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Age Element Facial

Voor onze gelaatsverzorgingen gebruiken we zowel de producten van RainPharma als mesoestetic.

RainPharma is 100% Belgisch en heeft een volledig plantaardige productlijn. Geen schadelijke synthetische stoffen dus, maar het beste uit de natuur.

Anderzijds is mesoestetic een gerenommeerde naam in de wereld van huidverbetering en -bescherming. Ze zijn niet voor niets de hoofdsponsor van Euro Melanoma, één van de grootste huidkanker preventie-acties ter wereld.

De gelaatsverzorging wordt steeds afgestemd op de conditie van jouw huid op het moment van je afspraak. Huidverbetering en relaxatie staan dan ook centraal bij deze behandeling. Bij de Classic gelaatsverzorging van 90 minuten is de epilatie van de bovenlip en een massage van het gelaat altijd inbegrepen.

RainPharma gelaatsverzorging door Babette

Boek jouw behandeling

Classic gelaatsverzorging · €90

Onze gelaatsverzorgingen zijn steeds volledig aangepast aan de conditie van jouw huid op het moment van de behandeling. In samenspraak met jou, kiezen we voor een eerder relaxerende of huidverbeterende behandeling en luisteren we naar jouw productvoorkeuren. Deze behandeling kan dus zowel worden uitgevoerd met de producten van RainPharma, als mesoestetic.

In ieder geval staan jouw comfort en ontspanning altijd centraal. Het resultaat blijft hetzelfde: een stralende huid die perfect in balans is. Een uitgebreide massage van het gelaat en epilatie van de bovenlip zijn altijd inbegrepen.

Mogelijkheden om bij te boeken zijn:

  • Epilatie en shaping wenkbrauwen (€ 15)
  • Epilatie bovenlip of kin (€ 10)
  • Kleuring van de wimpers (€ 15)
  • Extra gelaatsmassage (€ 20)
  • Scrub en massage van de rug (zie Nourish me-arrangement)

Gelaatsverzorging Deluxe · €110

Wil je graag net dat ietsje meer? Onze Gelaatsverzorging Deluxe heeft dezelfde basis als een Classic gelaatsverzorging + een extra uitgebreide gelaatsmassage.

Supplement Dermaplaning · €69

Wil jij nog meer resultaat boeken met de gelaatsverzorging? Dan raden we een (mechanische) exfoliatie aan door middel van Dermaplaning. Lees hier meer over de voordelen.

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.