Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Over ons

Babette

Babette

Na mijn loopbaan van 8 jaar als vroedvrouw op de Maternal Intensive Care (MIC) en de komst van mijn twee kindjes, ging ik door een moeilijke periode. Een periode die me deed nadenken over wat ik belangrijk vind en hoe ik anderen kan helpen. Zo werd in 2019, Instituut Babette geboren.

In deze drukke en veeleisende wereld en als mama van twee weet ik als geen ander hoe belangrijk het is even tijd vrij te maken voor jezelf en volledig tot rust te komen. Dit vormt dan ook de essentie van Instituut Babette. Een zachte en persoonlijke aanpak staan centraal bij alle behandelingen zodat jij optimaal kan genieten.

We vinden (natuurlijke) verzorging belangrijk, zowel van binnen- als buitenuit. "Love the skin you're in", letterlijk dan. Toen RainPharma op ons pad kwam, twijfelden we dan ook geen seconde. Zelfzorg op alle vlakken, met de natuurlijke producten van RainPharma. Het is voor ons de perfecte match gebleken en we vertellen jou ook graag over wat de verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor jou kunnen betekenen.

Ondertussen werd het assortiment aan natuurlijke producten uitgebreid met de make-up van het Belgische i.am.klean. Ook ons aanbod aan behandelingen werd verder uitgebreid om nog meer in te zetten op huidverbetering via de HydraFacial, dermaplaning en Oxygen RX-behandelingen.

Geïnteresseerd in een zwangerschapsmassage, gelaatsverzorging, advies over natuurlijke verzorgingsproducten van RainPharma of de natuurlijke make-up van i.am.klean? Kijk dan even op onze contact-pagina en boek een afspraak.

Tot snel!

Liefs,
Babette

Rani

Rani

De juiste persoon vinden, waar zowel ik, maar vooral jij als klant dezelfde klik mee hebt is niet evident. Rani liep enkele jaren geleden al stage bij ons, en dat bleek toen al voor ons beiden de perfecte match. Vanaf oktober 2023 komt zij Instituut Babette versterken!

Rani straalt rust uit, vindt een persoonlijke, zachte aanpak enorm belangrijk en deelt dezelfde passie voor ontspanning en verzorging. Een fantastische aanvulling dus voor Instituut Babette, die vooral voor meer ademruimte in onze agenda zal zorgen.

Hallo, ik ben Rani! Ik ben mama van twee lieve jongens en doe niets liever dan met nieuwe mensen in contact te komen en ze in de watten te leggen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te lezen, fietsen, creatief bezig te zijn en lekker te koken. Mijn passie is echter alles wat met lichaamsverzorging te maken heeft.

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en stage bij Instituut Babette, leerde ik Babette beter kennen. Net als ik, draagt ze anderen een warm hart toe en wil ze elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven om jou de beste versie van jezelf te laten zijn. Een ideaal team dus, dat dezelfde waarden deelt.

Ik kijk er enorm naar uit jou te ontmoeten én te verzorgen.

Veel liefs, en tot binnenkort!

Rani

Thomas

Thomas van Instituut Babette

Als de man achter de schermen en mijn achtergrond in IT, help ik Babette met de webshop, online bestellingen, nieuwsbrieven en alles wat met de administratie te maken heeft. Wens je een factuur voor jouw bestelling, dan breng ik dat graag voor jou in orde!

Af en toe beantwoord ik ook de telefoon, schrik dus niet als je een mannenstem hoort ;)

Groetjes,
Thomas