🥂 Kom jij ook langs tijdens ons openingsweekend op 3 en 4 juni? 🥂

Over Babette en Thomas

Babette

Babette

Na mijn loopbaan van 8 jaar als vroedvrouw op de Maternal Intensive Care (MIC) en de komst van mijn twee kindjes, ging ik door een moeilijke periode. Een periode die me deed nadenken over wat ik belangrijk vind en hoe ik anderen kan helpen. Zo werd in 2019, Instituut Babette geboren.

In deze drukke en veeleisende wereld en als mama van twee weet ik als geen ander hoe belangrijk het is even tijd vrij te maken voor jezelf en volledig tot rust te komen. Dit vormt dan ook de essentie van Instituut Babette. Een zachte en persoonlijke aanpak staan centraal bij alle behandelingen zodat jij optimaal kan genieten.

We vinden (natuurlijke) verzorging belangrijk, zowel van binnen- als buitenuit. "Love the skin you're in", letterlijk dan. Toen RainPharma op ons pad kwam, twijfelden we dan ook geen seconde. Zelfzorg op alle vlakken, met de natuurlijke producten van RainPharma. Het is voor ons de perfecte match gebleken en we vertellen jou ook graag over wat de verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor jou kunnen betekenen.

Ondertussen werd het assortiment aan natuurlijke producten uitgebreid met de make-up van het Belgische i.am.klean. Ook ons aanbod aan behandelingen werd verder uitgebreid om nog meer in te zetten op huidverbetering via de HydraFacial, dermaplaning en Oxygen RX-behandelingen.

Geïnteresseerd in een zwangerschapsmassage, gelaatsverzorging, advies over natuurlijke verzorgingsproducten van RainPharma of de natuurlijke make-up van i.am.klean? Kijk dan even op onze contact-pagina en boek een afspraak.

Tot snel!

Liefs,
Babette

Thomas

Thomas van Instituut Babette

 

Met mijn achtergrond in IT werk ik vooral mee achter de schermen van Instituut Babette aan de webshop, online bestellingen, nieuwsbrieven,... Ondertussen volgde ik ook alle opleidingen en kan ik jullie gericht productadvies geven over alle RainPharma producten in ons aanbod.

Wanneer je ons belt of ons een berichtje stuurt en Babette bezig is met een andere klant, is de kans groot dat ik je te woord zal staan. Schrik dus niet als je een mannenstem hoort ;)

Groetjes,
Thomas