Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Observ huidanalyse

Huidanalyse met de Observ 520X

Met de Observ 520X maken we het onzichtbare zichtbaar. Veel huidaandoeningen vinden hun oorsprong in de diepere huidlagen die moeilijk te analyseren zijn met het blote oog. Daarom is een goede huidanalyse niet weg te denken in een huidverbeterend traject.

Dankzij de Observ 520X kunnen we met zijn speciale belichting eventuele huidproblemen makkelijker analyseren en bekijken we samen hoe jouw huid ervoor staat.

Observ 520X huidanalyse

Waarom?

Meten is weten! Na de huidanalyse bekijken en bespreken we samen jouw huidbeeld en kunnen we je gericht behandel- en productadvies geven. Op basis van jouw behandelplan kunnen we op elk moment de evolutie van jouw huid bekijken en opvolgen.

Aan de hand van de beelden kunnen we heel wat meer zien dan met het blote oog zoals:

  • algemene huidconditie
  • pigmentatie
  • gevoeligheden
  • roodheden, couperose, rosacea
  • grootte van de poriën
  • talgklierproductie
  • zonneschade
  • ontstekingen
  • diepe rimpels en fijne lijntjes

Je ontvangt na elke huidanalyse een handig rapport met de beelden én ons advies zodat je alles rustig kan nalezen en ook zelf zicht hebt op je geboekte resultaten.

Hoe werkt het?

Iedereen heeft er uiteraard baat bij zijn of haar huidconditie in beeld te brengen. Het is belangrijk dat je op het moment van de afspraak geen make-up, crèmes, poeders of zonnecrème op hebt. Reinig minstens 3 à 4 uur op voorhand je huid zodat we een correcte analyse kunnen garanderen.

Is dit jouw eerste huidanalyse bij ons? Boek dan een Meet & Treat afspraak. We voorzien voldoende tijd voor een intakegesprek, jouw huidanalyse met de Observ 520X én een eerste behandeling op maat.

Boek jouw huidanalyse

Meet & Treat · vanaf €99

Boek je allereerste huidanalyse bij ons met een Meet & Treat afspraak. Wij voorzien voldoende tijd voor een intakegesprek, jouw huidanalyse met de Observ 520X én een eerste behandeling op maat. De huidanalyse t.w.v. €50 is in dit geval dus helemaal gratis!

Observ 520X huidanalyse + advies · €50

Kom langs voor een vrijblijvende huidanalyse met onze Observ 520X. We bekijken en bespreken samen jouw huidbeeld en geven je gericht behandel- en productadvies. Je ontvangt dit rapport ook per mail inclusief de beelden en ons advies. Koop je na afloop minimum 3 gelaatsproducten, dan is de huidanalyse helemaal gratis.

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.