🛒 Ontdek hier onze zotte RainPharma promoties! 🛒

Twenty One Shopping Days 19 - 21 maart

RainPharma Twenty One Shopping Day op 21 maart 2022

RainPharma Twenty One Shopping Day 2022

Opvallende kleuren en opbeurende patronen. Het mag allemaal weer méér, gekker en kleurrijker. Een nieuwe lente, betekent ook een nieuwe editie van de RainPharma Spring Shopping Days! Op maandag 21 maart vieren we het begin van de lente samen tijdens de Twenty One Shopping Day.

Tijdens de Twenty One Shopping Day shop jij al jouw RainPharma favorieten bij Instituut Babette met 21% korting, 21 uur lang, al vanaf het eerste product, zowel online als offline!

Hoe neem ik deel, online en offline!

Genieten van de korting kan heel eenvoudig en op twee manieren. Wij openen speciaal voor de gelegenheid onze winkel op zaterdag 19 en zondag 20 maart van 10u tot 18u én natuurlijk op de Twenty One Shopping Day van 9u tot 21u. Kom langs en geniet van een lekker hapje en een drankje!

Shop jij liever online? Dat kan! Vanaf middernacht, kan jij op 21 maart ook online shoppen. Bereid jouw winkelmandje nu al voor en zet alles klaar zodat je op 21 maart alleen nog op de bestelknop hoeft te drukken. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen voor alle bestellingen die geplaatst worden op 21 maart, tussen middernacht en 21u 's avonds.

Voorwaarden: Actie enkel geldig van 19 tot en met 21 maart 2022, tot 21u 's avonds. Online enkel op maandag 21 maart 2022 van middernacht tot 21u. Gratis cadeau bij elke vijf producten aangekocht (min. €50 na korting). Producten onder de €10 tellen mee voor 21% korting, niet als product voor de verrassing. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

En er is meer...

Wie RainPharma kent, weet dat het nooit zomaar om de korting draait. Voor elke 5 producten die jij aankoopt, krijg je er een prachtig, kleurrijk tasje bovenop. In elk tasje vind je maar liefst 4 leuke producten terug! Er zijn 5 opvallende designs en geen enkele heeft dezelfde inhoud. Verzamel jij ze allemaal?

RainPharma Twenty One Shopping Day kleurrijke verrassing

Jouw lijst

Dit jaar voorzien we een handige en complete catalogus zodat jij alleen maar hoeft aan te duiden welke producten je met 21% korting in huis wil halen. Tot en met 13 maart kan je jouw ingevulde catalogus aan ons bezorgen. Bezorg je jouw lijst voor 7 maart, dan kan je naar goeie gewoonte rekenen op een early bird geschenk!

Bezorg ons je lijst per email, post, stuur ons foto's via WhatsApp of breng hem binnen in de winkel of onze brievenbus!

Vind inspiratie in de 21 Decors

RainPharma ging voor deze editie op zoek naar 21 kleurrijke decors waar de producten helemaal thuis horen. Ze werden gebundeld in een luxe magazine met beperkte oplage dat je bij ons in de winkel kan ophalen.

De komende twee weken stellen we zeker een aantal decors aan je voor. Volg ons dus zeker op Instagram en Facebook!

RainPharma decor Twenty One Shopping Day badkamer

Onze openingsuren

Hoogstraat 12
8460 Oudenburg
Google Maps link

Openingsuren (vrije toegang):

  • dinsdag & vrijdag: 10u - 17u
  • zaterdag: 10u - 15u

Openingsuren Twenty One Shopping Days:

  • Zaterdag 19 maart van 10u - 18u
  • Zondag 20 maart van 10u tot 18u
  • Maandag 21 maart van 9u tot 21u

Noteer jij alvast deze data in jouw agenda? Tot dan!

Liefs,
Babette en Thomas

Vragen?

Bel ons op 0470 93 50 43 of mail naar info@instituutbabette.be.