Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

mesoestetic

We vallen met de deur in huis! Vanaf 2023 zijn wij officieel verdeler van mesoestetic.

Naast huidverzorging, spitsen we ons ook steeds verder toe op huidverbetering. Daarvoor investeerden we ondertussen al in de HydraFacial en recent ook in de Observ 520X voor professionele huidanalyses. Onze zoektocht naar een gerespecteerd productmerk dat een mooie aanvulling biedt op de natuurlijke verzorging van RainPharma, leidde ons snel tot bij mesoestetic.

Het merk mesoestetic biedt "oplossingen voor elke behoefte" zoals de slogan luidt en is wereldleider op het vlak van depigmentatie-behandelingen van de huid. Wat oorspronkelijk ontstond als een merk met uitsluitend producten voor esthetische geneeskunde, breidde zich verder uit naar oplossingen voor thuis.

Twee vliegen in één klap voor ons, want zo kunnen we met de producten van mesoestetic professionele behandelingen aanbieden én de juiste thuiszorg garanderen. Reinigers, maskers, oogcrèmes, serums, peelings of zonnebescherming, we hebben het allemaal.

Ondertussen volgen we de komende weken nog verschillende opleidingen om ook het aanbod aan behandelingen met mesoestetic te kunnen uitbreiden. Denk maar aan mesopeels, microneedling, depigmentatie,...

Mesoestetic producten

mesoestetic solutions

De mesoestetic producten worden opgedeeld in enkele eenvoudige categorieën. We lijsten ze graag even voor je op:

1. cleansing solutions

Onder deze categorie vallen, zoals de naam al doet vermoeden, alle reinigers. De gezichtsreinigers van mesoestetic bevatten postbiotica die de pH-balans en jouw huidflora bevorderen. Een vette, droge, gevoelige of gemengde huid? We hebben een aangepaste reiniger voor je.

Bekijk alle cleansing solutions

2. hydrating solutions

Alle hydraterende crèmes en gels vind je in deze categorie terug. Een gebrek aan hydratatie kan van toepassing zijn voor alle huidtypes en veroorzaakt heel wat andere huidproblemen. Met deze producten herstel je de vochtbalans van jouw huid.

Bekijk alle hydrating solutions

3. peeling solutions

Onze huid vernieuwt en regenereert vanzelf. Hoe ouder je wordt, hoe langzamer en onregelmatiger dit proces wordt. Het is met andere woorden belangrijk om dode huidcellen en ander vuil te verwijderen door te exfoliëren. Zo voorkom je vergrote poriën, rimpels, een doffe huid en acné.

Bekijk alle peeling solutions

4. sensitive skin solutions

Een gevoelige huid verdient een aangepaste verzorging. Wanneer jouw huidbarrière overmatig reageert op externe factoren, spreken we van een gevoelige of gesensibiliseerde huid. Roodheid, jeuk, een trekkerig gevoel of branderigheid zijn hiervan vaak voorkomende symptomen. Met deze producten kunnen we de huidgevoeligheid kalmeren en verzachten om zo jouw huid te herstellen.

Bekijk alle sensitive skin solutions

5. anti-blemish solutions

De vette of acné-gevoelige huid heeft vaak last van een overproductie van talg, vergrote poriën, ongelijkmatige textuur en het verschijnen van imperfecties. Deze producten werden in samenwerking met gespecialiseerde dermatologen geformuleerd om de hoeveelheid talg en glans te reguleren. Met deze oplossingen kunnen we de verstopping van poriën en bacteriële verspreiding verbeteren.

Bekijk alle anti-blemish solutions

6. anti-aging solutions

Huidveroudering is een geleidelijk proces dat een aangepaste verzorging vereist. Met een aantal preventieve en corrigerende producten, kunnen we gericht tekenen van veroudering behandelen.

Bekijk alle anti-aging solutions

7. photoprotection solutions

UV bescherming is en blijft de belangrijkste methode om huidveroudering en schade aan de huid te voorkomen. Blootstelling aan UV kan gunstig zijn voor het lichaam, maar dringt ook door tot in de diepere huidlagen. Dit veroorzaakt voortijdige huidveroudering en veroorzaakt vlekken op de huid. De mesoprotech producten bieden een complete bescherming voor alle huidtypes tot SPF 130.

Bekijk alle photoprotection solutions

Benieuwd?

Benieuwd wat de producten van mesoestetic voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in de winkel op dinsdag tussen 13u en 17u of op zaterdag tussen 10u tot 15u. In tussentijd vind je ook alle producten met een woordje uitleg en instructies terug op onze webshop

Worstel jij met een huidprobleem of wil je jouw huid gewoon in topconditie houden? Boek dan online een afspraak voor een gelaatsbehandeling op maat.