Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

You are invited! 🏗️✨

Volg je ons op sociale media, dan heb je de afgelopen weken ongetwijfeld al enkele hints kunnen oppikken. Nu kunnen we ook eindelijk ons groot nieuws met jou delen: Instituut Babette verhuist!

Instituut Babette verhuist!

You are invited

Je denkt waarschijnlijk, zijn jullie niet al eens verhuisd? En je hebt gelijk, twee keer zelfs! Onze zoektocht naar een grotere en permanente locatie was niet eenvoudig.

Twee jaar lang bezochten we verschillende locaties. Huren? Renoveren? Bouwen? Uiteindelijk zijn we op de laatste optie geland, want we verhuizen niet alleen met Instituut Babette, maar ook privé naar een nieuwbouwlocatie. Carte blanche dus voor Instituut Babette om onze permanente droomlocatie uit te tekenen!

Aan ons concept verandert niets. Het wordt alleen maar beter, op élk vlak! We blijven inzetten op beleving, relaxatie en huidverbetering en introduceren daarom ook een aantal nieuwe behandelingen. Stay tuned...

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni verwelkomen we je graag tijdens ons openingsweekend. Ook jij bent uiteraard meer dan welkom. Misschien heb je ons nog nooit bezocht en is dit de uitgelezen kans om onze nieuwe locatie te ontdekken?

Wij zorgen voor leuke acties, make-up demo's én goodiebags voor de eerste 100 kopende klanten. Kom jij met ons mee klinken?

Waar?

En dan nu de belangrijkste vraag, waar gaan we heen? Wel, ver van onze huidige locatie gaan we niet. Je vindt ons vanaf zaterdag 3 juni op de Gistelsteenweg 102A in het hart van Varsenare.

Amper 12 minuten met de auto vanuit Oudenburg, makkelijk te bereiken via de E40 (afrit Jabbeke). De Gistelsteenweg is de belangrijkste verbindingsweg tussen Gistel en Brugge en dus een toplocatie met zichtbaarheid voor Instituut Babette, maximale bereikbaarheid voor jou en parking voor de deur.

Wanneer?

Je bent van harte uitgenodigd op:

  • zaterdag 3 juni van 10u tot 17u
  • zondag 4 juni van 10u tot 17u

Kom dus zeker niet alleen: je gezin, je vriendinnen, je mama of je oma; iedereen is welkom! Kom eens snuisteren, een glaasje drinken of een babbel doen. We tellen nu al af naar het openingsweekend en staan te popelen om je onze nieuwe locatie te laten ontdekken!

Make-up demo's

Op zaterdag 3 juni organiseren we ter gelegenheid van onze feestelijke opening opnieuw een make-up demo met i.am.klean. Tussen 10u en 17u kan je door de visagiste van i.am.klean opgemaakt worden. Tijdens deze demo krijg je heel wat tips en advies over de juiste producten en kleuren voor jouw huid en teint en geniet je ook nog van leuke kortingen.

Interesse? Reserveer dan nu meteen jouw tijdslot, want de plaatsen zijn beperkt!

Tot dan!

 

Liefs,
Babette en Thomas

Instituut Babette verhuist!