Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Summer Skin Festival 2022

RainPharma Summer Skin Festival 2022

Samen met RainPharma vieren we volgens traditie de zomer met het Summer Skin Festival. We genieten tijdens deze periode volop van de zon, of proberen dat toch, want met het weer in België ben je natuurlijk nooit zeker! Wil jij graag zorgeloos genieten? Dan verdient jouw huid de beste verzorging én bescherming met de natuurlijke producten van RainPharma.

In juli en augustus kunnen we jullie verwennen met leuke extraatjes bij aankoop van jouw favoriete RainPharma huidverzorgingsproducten. Voor elke 6 verschillende producten die jij uit de folder kiest, ontvang je namelijk een limited edition RainPharma toilettas én een Fascinating Broccoli Seed Oil! Twee travel essentials, samen ter waarde van 109,90 euro.

De actie loopt van 1 juli 2022 tot en met 31 augustus 2022. Kom langs in de winkel of plaats jouw eenvoudig bestelling online. Wij controleren de online bestellingen zelf en voegen jouw travel essentials toe wanneer jouw bestelling voldoet aan de voorwaarden. Kijk dus zeker goed de brochure na: kies 6 verschillende producten uit, voor een minimumbedrag van €250.

Actievoorwaarden: geldig van 1/07/2022 tem 31/08/2022. In de winkel en online. Bij aankoop van 6 verschillende producten uit de selectie in deze folder, voor een minimumbedrag van 250 euro. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

RainPharma Summer Skin Festival 2022