🔥 20% korting op i.am.klean met code KLEANKLASSICS24 🔥

6 RainPharma toppers die iedereen in huis moet hebben

Ken je de producten van RainPharma nog niet? Ze zijn 100% Belgisch én 100% natuurlijk en daar mogen we best trots op zijn. Er is de A tot F lijn met volledig plantaardige gelaatsproducten, de heerlijke Skin Washes voor onder de douche en nog zoveel meer.

Om kennis te maken én meteen verliefd te worden op deze producten, lijstte ik 6 RainPharma toppers op die ik zelf dagelijks gebruik. Het was niet makkelijk om te kiezen, maar deze producten hoort iedereen in huis te hebben:

1: Classic After Oil

Classic After Oil RainPharma - Elle Beauty Award

Met stip op nummer 1, de Classic After Oil, mijn absolute favoriet. Deze lichaamsolie voor onder de douche won niet zomaar verschillende Beauty Awards... Breng hem aan op je natte huid onder de douche, spoel kort af, droogdeppen en klaar! Je huid zal de hele dag zijdezacht aanvoelen zonder te kleven.

Zo makkelijk voor als het allemaal wat sneller moet gaan, en je geen zin hebt om je na het douchen helemaal in te smeren. Een must-have voor jong en oud!

2: Advanced Precleanser

Advanced Precleanser RainPharma - Gelaatsreiniger

Op nummer 2 staat de Advanced Precleanser. Een gelaatsreiniger op oliebasis die make-up, talg en en ander vuil makkelijk en snel verwijdert. Hij is geschikt voor de meest gevoelige huidtypes en bestaat uit een mix van kostbare oliën van onder meer jojoba, duindoorn en olijven.

Een grote erwt aanbrengen op een droog gelaat is genoeg. Goed inmasseren en voeg er dan wat water aan toe om er een reinigingsmelk van te maken. Afspoelen en geniet van een zalig zachte en zuivere huid. Helemaal plantaardig en uiteraard zonder bewaarmiddelen. Dé reiniger die ontbreekt in je badkamer!

3: Brightening Face Scrub

Brightening Face Scrub RainPharma - Scrub voor het gelaat

Op nummer 3 staat de Brightening Face Scrub. Een goeie gelaatsscrub zou iedereen in huis moeten hebben. Ik zet hem gewoon in de douche en scrub mijn gelaat een tweetal keer per week nadat ik mijn huid gereinigd heb met de Advanced Precleanser. Zo voorkom je huidverstoppingen en puistjes en hou je je huid jong.

Het geheim van een goeie scrub zit hem in de korrel. Veel mensen geloven dat je goed hard moet scrubben, maar dan kun je even goed een stukje schuurpapier gebruiken. Je huid behandel je best met de nodige zachtheid en dat doet de Brightening Face Scrub met zachte oliebolletjes van jojoba. Ze verwijderen de dode huidcellen en beschermen je natuurlijke huidbarrière. Last van puistjes, acné of onzuiverheden? Dan is deze scrub je redding.

4: Faithful Face Guard

Faithful Face Guard RainPharma - dagcrème, nachtcrème, serum en oogverzorging in één

Op nummer 4 staat het paradepaardje van RainPharma. De Faithful Face Guard is een dagcrème, nachtcrème, serum en oogverzorging in één. Dat doet niemand na en dat maakt de Faithful Face Guard een absolute bestseller.

Opnieuw volledig plantaardig natuurlijk en het geheim van dit product is de rode alg. Dit extract beschermt je huid tegen ontstekingen, bacteriën, roodheid en schade door straling van de zon. Psst, de rode alg heeft ook een anti-aging werking ;).

5: Skin Wash (kies je geur!)

Skin Wash Orange RainPharma - Plantaardige douchegel

Op nummer 5, de Skin Washes. Deze volledig plantaardige douchegels zijn er in 21 verschillende geuren die recht uit de natuur komen. Ben jij fan van frisse Lemongrass, wat zoetere Orange of toch liever het warmere Cedarwood? Ieder zijn ding, jij kiest! In 100ml reisformaat of voor op je wastafel, of ga voor de 500ml voordeelverpakking om een jaar lang te douchen...

We wassen ons allemaal en soms meerdere keren per dag. Klassieke douchegels bevatten vaak detergenten die vooral veel schuim maken en je huid uitdrogen, dus kies je beter voor een plantaardige douchegel die zacht is voor je huid en hard voor bacteriën. Je hebt maar 1 pompje nodig voor een wasbeurt, want de Skin Washes van RainPharma worden niet aangelengd met water. Mijn tip? Gebruik de Skin Wash altijd met de Body Wonder Towel voor een echt schuimfestijn en lichte scrub van je huid!

6: Stay Golden

Stay Golden RainPharma - natuurlijke zelfbruiner

Op nummer 6 staat de Stay Golden. Misschien mocht deze op nummer 1 staan, want met deze natuurlijke bruinen zonder zon zie ik er altijd uit alsof ik net op reis ben geweest, het hele jaar door! Er zijn teveel toppers om uit te kiezen denk ik...

Een publieksfavoriet zou je kunnen zeggen, want de Stay Golden kreeg al veel aandacht in de media. Je krijgt er zo'n mooi egale teint door en je brengt hem aan in verschillende applicaties tot jij tevreden bent met het resultaat. Een "sunkissed" het jaar rond? Eens je deze in huis hebt, wil je nooit meer zonder ;)