Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Summer Skin Festival 2020

RainPharma Summer Skin Festival eco toilettas met 10 gratis accessoires

De trouwe RainPharma fans kennen het Summer Skin Festival ondertussen wel. Heb je er nog niet van gehoord? Dan hebben wij een leuke verrassing voor jou in petto.

De zomer, dat is volop genieten van buiten zijn. Door elke dag voor de beste verzorging en bescherming te kiezen, geniet ook je huid van de zon en de buitenlucht. RainPharma & Instituut Babette zijn helemaal klaar om er samen met jou een mooie zomer van te maken.

Dankzij onze 100% natuurlijke gelaats- en lichaamsproducten laten wij jou elke dag stralen. En deze zomer nog een beetje meer, want tijdens het Summer Skin Festival krijg je deze gratis eco toilettas met maar liefst 10 handige accessoires ter waarde van €69 helemaal gratis!

De 10 accessoires

RainPharma Summer Skin Festival 10 accessoires

Een unieke RainPharma toilettas gevuld met 10 accessoires ter waarde van €69, gratis bij je aankoop. Wat vind je erin terug?

  • RainPharma haarband
  • Bamboo kam
  • Bamboo spiegel
  • Bamboo tandenborstel
  • Herbruikbare watjes
  • Herbruikbare oorstaafjes
  • RainPharma nagelvijl
  • RainPharma pincet
  • RainPharma nagelknipper
  • Body wonder scrub handschoen

Hoe gaat het in z'n werk

Heel eenvoudig. Je kiest 5 verschillende deelnemende lichaams- en gelaatsproducten voor een minimum aankoopbedrag van €150 en je krijgt van ons een gratis eco toilettas met 10 handige accessoires ter waarde van €69.

Koop je 10 verschillende uit de deelnemende lijst ter waarde van €300, dan krijg je zelfs 2 toilettassen!

Het moment dus om jouw voorraad gelaats- en lichaamsproducten aan te vullen tot het volgende Shopping Event dit najaar.

De actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus en zolang de voorraad strekt. Deze toilettassen kunnen niet worden nabesteld en worden niet apart verkocht. OP = OP.

Wees er dus op tijd bij en plaats vandaag al jouw bestelling zodat je zeker bent van jouw gratis gevulde toilettas met accessoires.

RainPharma Summer Skin Festival deelnemende producten gelaat

RainPharma Summer Skin Festival deelnemende producten lichaam

Plaats je bestelling

Vanaf 1 juli gaat het Summer Skin Festival van start, maar je kan nu al online je bestelling plaatsen of aan ons doorgeven via email. Wij reserveren je producten en je toilettas en sturen die naar je op vanaf 1 juli. Alleen zo ben je zeker ;)

Bestel je producten nu

Wil je graag rustig de volledige folder nalezen? Dat kan via deze link. Wil je de folder graag per post ontvangen? Stuur ons dan even een email met je adresgegevens en we sturen er zo snel mogelijk eentje naar je op.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingsbonnen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Zolang de voorraad strekt.