Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Waarom zou je kiezen voor RainPharma (en plantaardige verzorging)?

Doe zelf de test. Neem eender welke douchegel of verzorgingsproduct uit je kast en bekijk de lijst met ingrediënten. De meeste benamingen kunnen we amper uitspreken. We weten al helemaal niet wat ze zijn, waarom ze in het product zijn verwerkt of wat ze nu precies doen. En toch stelt niemand zich daar vragen bij?

De producten voelen ongetwijfeld goed aan. Ze ruiken ook lekker. Ze schuimen rijkelijk. Wat kan daar nu verkeerd aan zijn?

Maar eigenlijk voelt dat product goed aan omdat het vooral bestaat uit water en werd omgetoverd tot een gel met carbomer of tot een crème door middel van acrylaten. Heel wat mensen ontwikkelden ondertussen een allergie voor deze synthetische stoffen.

Ze ruiken ook lekker omdat er synthetische parfums aan werden toegevoegd. Soms om je de indruk te geven dat er een bepaald ingrediënt in werd verwerkt. Soms gewoon omdat het lekker ruikt. Maar écht is het dus niet.

Ook dat schuim doet eigenlijk meer kwaad dan goed. Er worden vaak sulfaten voor gebruikt. Dit zijn agressieve detergenten die je huid sterk gaan uitdrogen, ook al voelt het product tijdens gebruik misschien zacht aan.

En zo gaat de lijst maar verder.

De filosofie van RainPharma is heel eenvoudig. De producten zijn 100% plantaardig en er worden geen synthetische stoffen toegevoegd. Wat je op het label ziet staan, zijn volledig natuurlijke ingrediënten die stuk voor stuk goed zijn voor je lichaam én het milieu.

RainPharma is een volledig Belgisch bedrijf en ontwikkelt en produceert ook alle producten in ons land. Producten die eerlijk zijn en betaalbaar, zonder aan efficiëntie of duurzaamheid in te boeten. Producten die overigens de afgelopen jaren verschillende awards wonnen.

Bovendien zijn alle producten:

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van agressieve bewaarmiddelen
  • Niet getest op dieren
  • Lokaal geproduceerd

Mensen worden steeds bewuster over hun voeding en wat ze consumeren. Onze huid is ons grootste orgaan en toch smeren we er maar op los. Het is dus belangrijk om even stil te staan bij wat je dagelijks aanbrengt op je huid.

Ben jij klaar om de overstap naar plantaardige huidverzorging te maken? Kom dan zeker langs om eens kennis te maken met de producten of ontdek het volledige aanbod hier.

Andere nuttige pagina's: