Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

RainPharma's A tot F

Het lijkt misschien een vreemde naam, maar er zit een heel eenvoudige logica achter. Je gebruikt de gelaatsproducten van RainPharma volgens het alfabet, in maximaal zes stappen, van A tot F. De eerste letter van de naam vertelt je dus in welke volgorde je de producten moet gebruiken.

Bovendien zijn deze producten geschikt voor alle huidtypes. Heb je specifieke problemen? Dan zijn aangepaste stappen mogelijk. Kom hiervoor zeker even langs zodat we je advies op maat van jouw huid kunnen geven. Of in deze #lockdown periode stuur je ons gewoon een e-mail of bericht via Facebook Messenger natuurlijk ;)

We helpen je even op weg en leggen je kort uit hoe je bij elke stap tewerk gaat.

Amazing Oil Cleanser

RainPharma gebruikt de dubbele reinigingsmethode. Eerst de reiniger op oliebasis, dan die op waterbasis voor een perfecte huid die niet droog aanvoelt.

Amazing Oil Cleanser is de eerste stap in je verzorgingsritueel. Deze reiniger op basis van olie verwijdert make-up, overtollig talg, resten van zonnefilters en verontreinigende stoffen uit de lucht.

Instructies: masseer de Amazing Oil Cleanser goed in op een droog gelaat. Voeg water toe om een reinigingsmelk te creëren en spoel vervolgens grondig na.

Herhalen: dagelijks

Te vervangen door: Voor de gevoelige huid of voor het verwijderen van make-up kies je voor de Advanced Precleanser met kostbare oliën van jojoba, olijven en duindoorn.

Brightening Face Scrub

Scrub je gezicht met de Brightening Face Scrub. De Brightening Face Scrub is een milde gezichtsscrub, die dode huidcellen verwijdert zonder de huidbarrière aan te tasten en de natuurlijke balans van goede bacteriën op je huid respecteert.

Instructies: Masseer de scrub op een vochtig gelaat met draaiende bewegingen en spoel goed na.

Herhalen: wekelijks

Comforting Clay Mask

Breng het Comforting Clay Mask aan. Het Comforting Clay Mask is een zuiverend kleimasker dat je huid niet uitdroogt of trekkerig doet aanvoelen.

Instructies: Breng een laagje aan op je gereinigde huid. Laat minstens tien minuten inwerken, maar bij voorkeur twintig tot dertig minuten, en spoel overvloedig met water.

Herhalen: wekelijks

Te vervangen door: Ontdek ook het Charcoal Detox Mask met actieve kool voor een echte detox. Perfect voor een onzuivere huid of bij acné.

Dedicated Face Wash

Nu komt de tweede reiniging aan de beurt. Daarvoor gebruiken we de Dedicated Face Wash op waterbasis. Deze reiniger is een intense, maar milde reiniger die wateroplosbare vuilrestjes verwijdert.

Instructies: Masseer een kleine hoeveelheid met draaiende bewegingen op een vochtig gelaat. Laat lichtjes opschuimen en spoel goed af.

Herhalen: dagelijks

Elementary Toning Mist

Elementary Toning Mist kalmeert en ontspant de huid nadat ze met water in contact is gekomen. Deze plantaardige formule is een onmisbare stap in je reinigingsritueel.

Instructies: Verstuif deze mist rijkelijk over je gelaat na de reiniging en dep af met een watje of doekje. Je huid is nu klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen.

Herhalen: dagelijks

Faithful Face Guard

Een revolutie in de huidverzorging. Faithful Face Guard is een 4-in-1 formule die zowel dagcrème als nachtcrème is, maar ook serum en oogverzorging bevat. Het sleutelingrediēnt van deze zijdezachte, niet klevende formule is een extract uit rode alg dat je huid op een natuurlijke manier beschermt tegen ontstekingen, ongewenste bacteriën, roodheid en schade door straling van de zon.

Instructies: Breng een dun laagje aan op je gereinigde huid.

Herhalen: dagelijks

Te vervangen door: F1 voor een vette huid, F3 voor een normale tot licht droge huid of F4 voor een droge of oudere huid.

Overtuigd?

Dan raden we je een RainPharma Skin Kit aan op maat van jouw huid. Zo heb je meteen alle stappen in huis in een handige verpakking.

Ze bevatten een aangepaste reiniger op oliebasis, een aangepast masker en een dagcrème voor jouw huidtype. Deze Skin Kits zijn een goede basis om te zien hoe jouw huid reageert. Indien nodig kunnen we bijsturen en één van de stappen aanpassen voor een optimaal resultaat. Elke huid verdient een aangepaste verzorging en daar helpen we je graag mee verder.

Nog niet helemaal overtuigd?

Dan schreven we voor jou een extra woordje uitleg over waarom je precies voor de plantaardige huidverzorging van RainPharma zou moeten kiezen.