Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Vaakgestelde vragen over RainPharma

De Skin Washes schuimen veel minder dan andere douchegels, hoe komt dat?

Iedereen houdt van schuim omdat het ons een proper gevoel geeft. Alleen worden daar in klassieke bad- en doucheproducten goedkope en agressieve detergenten voor gebruikt die onze huid uitdrogen.

RainPharma koos voor een natuurlijk alternatief, namelijk coco-glucoside. Dat schuimt minder, maar er is een eenvoudig trucje! Doe 1 tot 3 pompjes Skin Wash op een natte Body Wonder Towel en wrijf de towel over elkaar voor een echt schuimfestijn.

Waarom heeft elke Skin Wash een andere prijs?

Daar is een heel eenvoudige verklaring voor. Elke Skin Wash bevat essentiële oliën en het is vanzelfsprekend dat het ene ingrediënt daar veel meer van bevat dan het andere. Zo zijn er veel minder limoenen nodig voor één Skin Wash Lime dan blaadjes van een geranium voor één Skin Wash Geranium. Elk ingrediënt heeft bovendien zijn eigen prijs en dat vertaalt zich rechtstreeks in de verschillende verkoopprijzen voor de Skin Washes.

Wat is het verschil tussen de Advanced Precleanser en de Amazing Oil Cleanser?

Beiden zijn reinigers op basis van olie en zijn geschikt voor alle huidtypes. Gebruik je waterproof make-up of heb je een erg droge huid? Dan kies je beter voor de Advanced Precleanser. Deze bevat namelijk nog meer kostbare oliën uit duindoorn en olijven en trekt alle onzuiverheden aan als een magneet.

Waarom is reinigen zo belangrijk?

    Zonder je huid te reinigen heeft het aanbrengen van verzorgende producten weinig zin. Je poriën worden als het ware geblokkeerd door een laagje vuil afkomstig van dingen waar je dagelijks aan wordt blootgesteld. Denk maar aan restjes roet uit de buitenlucht, talg die je huid zelf produceert, maar ook make-up of restjes zonnecrème.

    Kortom, je huid kan de goeie dingen niet absorberen als er vuil in de weg zit. Stap één in een goed verzorgingsritueel is dus altijd reinigen. Je zult merken dat je huid na het reinigen helemaal anders aanvoelt en klaar is om verzorgd te worden.