🎁 Weekend van de klant! Geschenk bij elke bestelling. 🎁

Twenty One Shopping Day 21 maart

RainPharma Twenty One Shopping Day 21 maart 2023

Naar goede gewoonte, vieren we samen met RainPharma het begin van de lente op 21 maart met een nieuwe editie van de 21 Shopping Day.

Op 21 maart, en enkel die dag, geniet jij opnieuw van 21% korting op het volledige RainPharma assortiment, zowel online als offline. Hét moment om jouw favoriete producten met korting in huis te halen, of iets nieuws te ontdekken!

Bovenop de 21% korting, heeft RainPharma ook een bijzondere samenwerking op poten gezet met Tales By Solid. Samen zorgen ze voor mooie en duurzame cadeautjes.

Shop nu met 21% korting online!

Hoe deelnemen?

Genieten van de korting kan heel eenvoudig en op twee manieren. Wij openen onze deuren tijdens de Twenty One Shopping Day op 21 maart van 9u tot 21u. Kom langs en geniet van een lekker hapje en een drankje!

Shop jij liever online? Dat kan! Vanaf middernacht, kan jij op 21 maart ook online shoppen. Bereid jouw winkelmandje nu al voor en zet alles klaar zodat je op 21 maart alleen nog op de bestelknop hoeft te drukken. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen en dit voor alle bestellingen die geplaatst worden op 21 maart, tussen middernacht en 21u 's avonds.

Voorwaarden: Actie enkel geldig op 21 maart 2023, tot 21u 's avonds, zowel online als offline. Eén bloem per aankoopschijf van €50 na korting. Maximum 1 mand van 9cm per persoon. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

Unieke mandjes

RainPharma Twenty One Shopping Day mandjes

Tales By Solid is een Belgisch fair trade merk. Samen met Hadithi, een lokale partner in Kenia, creëerden ze een prachtige collectie manden. De manden worden op traditionele wijze met sisal geweven door 1.700 vrouwen in Kenia om zo over te schakelen op een nieuwe, duurzame vorm van inkomen.

Deze vrouwen en de andere inwoners van Kasigau in Kenia leven van de landbouw. Door de toenemende droogte mislukt de oogst vaak en moeten ze op zoek naar een alternatief inkomen. Het weven van manden is één van de vaardigheden die ze beheersen. Met deze actie maken we samen een écht verschil, en steunen we rechtstreeks dit prachtig project!

Per aankoopschijf van €50 (na korting), krijg je één bloem die je kan inruilen voor een mandje naar keuze. Er zijn vier types van mandjes, elk verkrijgbaar voor een verschillend aantal bloemen.

RainPharma Twenty One Shopping Day mandjes

Elke mand is uniek, heeft andere kleuren en patronen. Van het kleinste mandje (9cm), wordt er maximum 1 per persoon toegekend. In het mandje vind je trouwens ook de naam terug van de Keniaanse vrouw die het voor jou gevlochten heeft.

Voorwaarden: Actie enkel geldig op 21 maart 2023, tot 21u 's avonds, zowel online als offline. Eén bloem per aankoopschijf van €50 na korting. Maximum 1 mand van 9cm per persoon. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

Jouw lijst

We voorzien je graag van een handige en complete catalogus zodat jij alleen maar hoeft aan te duiden welke producten je met 21% korting in huis wil halen. Tot en met 14 maart kan je jouw ingevulde catalogus aan ons bezorgen. Bezorg je jouw lijst voor 7 maart, dan kan je naar goeie gewoonte rekenen op een early bird geschenk!

Bezorg ons je lijst per email, post, stuur ons foto's via WhatsApp of breng hem binnen in de winkel of onze brievenbus.

Werk jij liever digitaal? Dan hebben wij voor jou dit handige online formulier samengesteld om jouw verlanglijst meteen aan ons te bezorgen. We contacteren je na ontvangst om je bestelling af te handelen en jouw mandjes te reserveren.

Shop nu met 21% korting online!

Onze openingsuren

Hoogstraat 12
8460 Oudenburg
Google Maps link

Openingsuren Twenty One Shopping Day:

  • Dinsdag 21 maart van 9u tot 21u

Tot dan!

Liefs,
Babette en Thomas

Vragen?

Bel ons op 0470 93 50 43 of mail naar info@instituutbabette.be.