Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

RainPharma Sunset deals

Dit jaar geen Summer Skin Festival met RainPharma, maar wel een aantal héél leuke Sunset deals...

Ben jij een trouwe lezer van onze nieuwsbrieven, dan kreeg jij de primeur vorige week al in je mailbox. Ben je nog niet ingeschreven en wil je in de toekomst graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties en niet te missen promo's? Hoog tijd om je hier in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Sunset After Oil 1 liter

De After Oil-fans zullen het graag lezen, want er komen weer twee verschillende Classic After Oil promo's aan! Herinner je je nog die zalig grote en extra voordelige 1 liter fles van vorig jaar? Die was in een mum van tijd uitverkocht, en hij komt tijdelijk terug als Sunset deal. Snel zijn is dus de boodschap.

RainPharma Sunset deal - Classic After Oil 1 liter fles

Ik wil een mega voordelige 1 liter fles

Sunset After Oil 2+1 gratis

Heb jij liever het standaard formaat in de douche staan? Dan zal je héél blij zijn met deze tijdelijke 2 + 1 gratis verpakking. 33% korting dus!

De nieuwe verpakking ziet er prachtig uit en is dus ook perfect geschikt als cadeautje. Graag ingepakt? Laat het ons weten en wij voorzien jouw cadeautje nog van een kaartje met persoonlijke boodschap.

RainPharma Sunset After Oil deal 2+1 gratis

Ik kies voor de 2+1 gratis verpakking

Ken jij deze aromatische doucheolie nog niet? Dan mis jij een stukje hemel onder de douche. Nadat je je hebt gewassen met één van onze Skin Washes, draai je de kraan even dicht en smeer je je in met deze zalige doucheolie. Spoel je daarna nog even kort af en dep je droog.

Het resultaat? Je huid blijft de hele dag zijdezacht, kleeft niet en je hoeft je daarna ook niet meer in te smeren met body lotion.

Sunset ABCDEF deal

Vorig jaar was er de complete ABCDEF set voor het gelaat met een mooie korting. Ook die komt terug als Sunset deal in een nieuw jasje én met nog meer korting!

RainPharma Sunset deal ABCDEF voor gelaat

Ik wil een ABCDEF 4+2 gratis set

Deze complete set bevat alle full size verpakkingen. Je betaalt 4 producten en krijgt de Brightening Face Scrub en het Comforting Clay Mask er gratis bovenop. De beste Sunset deal als je het mij vraagt en perfect om je voorraad aan te vullen van de producten die je eigenlijk al dagelijks gebruikt.

Ook van deze Sunset deal hebben we een mooie voorraad voorzien, maar op basis van het succes vorig jaar, zal die waarschijnlijk snel uitgeput zijn. Jij krijgt als eerste de kans om te reserveren!

Sunset SNP deal

Naar aanleiding van de Goed Gevoel actie met de Shake It Up box kon een Sunset deal rond het Smart Nutrition Project natuurlijk niet ontbreken. RainPharma lanceert daarom een nieuwe Smart Nutrition 5 + 1 gratis Box. Wat betekent dat concreet? Je betaalt 5 producten uit de box en de Daily Boost krijg je er gratis bovenop.

Normaal gesproken varieert de prijs voor de standaard Smart Nutrition Box tussen de €149 en €151. Dat geeft je al 15% korting op de losse producten.

Met deze Sunset deal koop je de box aan voor slechts €138,75 ongeacht de shake die je kiest. Je kan er meteen mee aan de slag en hebt alles in huis voor een gezonde detox van 2 weken.

Tip: drink jij sowieso regelmatig een shake en vertrouw jij dagelijks op je supplementen? Dan levert deze box voor jou ook extra voordeel op en je haalt er nog een extra shaker mee in huis. Win-win!

Ik wil een Smart Nutrition Box met 5+1 korting

RainPharma Sunset deal Smart Nutrition Project

Zolang de voorraad strekt

Deze Sunset deals worden bij ons verwacht in de week van 21 juni en jij kan nu jouw stuks pre-orderen via onze webshop! In principe lopen deze deals de hele zomer lang, maar zo lang zal onze voorraad het niet uithouden ;), wacht dus niet te lang!

Zoals je van ons gewoon bent, versturen we jouw order meteen van zodra deze producten bij ons geleverd worden. Graag een woordje uitleg? Ook dat kan. Antwoord gewoon even op deze email, bel ons op 0470 93 50 43 of kom langs in The Shop.