🛒 3+1 gratis op alle eiwitten! Maak jouw combo naar keuze 🛒

Never Ending Circle

Maak kennis met de Never Ending Circle van RainPharma! Deze stijlvolle eyecatcher is jouw toegangsticket tot de Spring Shopping Days.

RainPharma Never Ending Circle producten

Voor elke Spring Shopping Day ontwerpt RainPharma een nieuw recipiënt. Een leuke draagtas, een stevige wasmand en deze keer de Never Ending Circle. En daar zit ook een stukje symboliek achter verscholen.

Een nieuw seizoen, betekent ook een nieuwe start. Elk jaar is er opnieuw die zekerheid: na de lange en donkere wintermaanden, maakt de lente haar opwachting. De dagen worden langzaam langer, de temperaturen stijgen wat en overal zie je frisgroene blaadjes verschijnen. De wonderlijke cyclus van de natuur, zonder einde.

Stijlvolle eyecatcher

De Never Ending Circle is niet alleen een stijlvolle eyecatcher, maar vooral een nuttig gebruiksitem. De grote zwarte schaal is gemaakt van stevig, duurzaam en hygiënisch materiaal. Dat maakt van deze must-have het perfecte voetbadje!

RainPharma Never Ending Circle voetbadje

Hij komt ook op andere plaatsen in huis van pas. In de keuken, als fruitschaal of indoor kruidentuintje bijvoorbeeld. Of in de badkamer om al je favoriete (RainPharma) verzorgingsproducten in te verzamelen. Op het toilet om gastendoekjes in op te bergen. En wanneer het terug zomert en we terug vrienden thuis kunnen ontvangen, kan de Never Ending Circle dienen als elegante ijsemmer. De mogelijkheden zijn echt wel eindeloos!

RainPharma Never Ending Circle gastendoekjes

RainPharma Never Ending Circle houtblokken

RainPharma Never Ending Circle fruitschaal

RainPharma Never Ending Circle bewaardoos

Jouw Never Ending Circle komt trouwens in een prachtige bewaardoos. Ook die kan goed van pas komen om speelgoed of magazines in op te bergen. William vertelt je in deze video graag alles over de mogelijkheden.

Haal jij hem ook in huis?

Haal jij ook een Never Ending Circle in huis? Of meerdere? Neem dan deel aan de RainParma Spring Shopping Days van 18 tot 20 maart. Hoe dat in z'n werk gaat, lees je in deze blogpost.

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43.

Liefs,
Babette en Thomas