Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Jungle Beauty Adventure Box

Ondertussen weet je het al, de RainPharma acties in samenwerking met Goed Gevoel zijn altijd de moeite! Afgelopen zomer bevatte de Goed Gevoel box 10 premium producten voor zowel het gelaat als het lichaam. Dit jaar werden voor de exclusieve Jungle Beauty Adventure Box 10 nieuwe producten uit het assortiment geselecteerd!

Deze 10 premium producten ter waarde van 96 euro, krijg je voor maar 24,80 euro extra bij het augustus nummer van Goed Gevoel. Vorig jaar werden op enkele uren tijd al onze boxen gereserveerd...

Vanaf 18 augustus staat deze prachtige RainPharma Jungle Beauty Adventure Box voor je klaar, samen met Goed Gevoel.

Reserveer nu

  RainPharma Jungle Beauty Adventure Box bij Goed Gevoel

Inhoud van de Jungle Beauty Adventure Box

De "Goed Gevoel box" bevat traditioneel een selectie uit de natuurlijke producten van RainPharma. Dé ideale manier om kennis te maken met het merk RainPharma, met een aantal producten die je misschien nog niet in huis hebt of om iemand mee te verrassen en zo kennis te laten maken met natuurlijke verzorging.

Wat vind je terug in deze Jungle Beauty Adventure Box?

  1. Moisturising Lip Guard 10ml: verzorgende lippenbalsem
  2. Exceptional Hand & Nail Cream 20ml: voedt en verzorgt jouw beschadigde handen
  3. Freshen Up 20ml: een neutrale en 100% natuurlijke deodorant
  4. Freshen Down 20ml: al eens een voetendeodorant geprobeerd?
  5. Skin Wash Pink Grapefruit 60ml: de nieuwste telg in de reeks Skin Washes
  6. Room Spray Lemongrass 50ml (full size): verfrissend huisparfum
  7. Baby Daily Oil 20ml: heerlijk om je baby mee in te masseren
  8. Soothing Hand Bath Milk 20ml: geniet van een heerlijk verzorgend handbad
  9. Refreshing Foot Massage Oil 20ml: vraag je partner even om je voeten te masseren ;)
  10. Body Wonder Towel: speciale editie van de Japanse, licht scrubbende wasdoek

Heb je de producten van RainPharma nog niet kunnen ervaren? Of wil je graag overstappen op natuurlijke verzorgingsproducten? Dan maak je met deze box en een klein budget meteen kennis met 10 nieuwkomers uit het RainPharma assortiment.

Ben jij al fan? Doe deze box dan cadeau aan iemand uit je omgeving. Een prachtige verpakking, met pure verwennerij aan natuurlijke producten. Wie is daar nu niet blij mee?

RainPharma Jungle Beauty Adventure Box bij Goed Gevoel

Praktisch

Vanaf 18 augustus ligt de box bij ons in de winkel. Wanneer deze bij ons worden geleverd, brengen we je uiteraard meteen op de hoogte zodat jij deze kan komen afhalen. Lukt het jou niet om langs te komen? Dan kan jouw bestelling uiteraard ook naar jou worden opgestuurd mits een verzendkost van €5,95**. Afhalen van de box blijft natuurlijk gratis. 

** Omwille van de afmetingen van de box, vragen we je om geen extra producten toe te voegen aan je bestelling. Deze box kan niet gratis worden verzonden, ongeacht het aantal.

Koop jij je box in de krantenwinkel? Geen probleem, je bent altijd welkom voor vragen en advies zodat jij optimaal kan genieten van de RainPharma Jungle Beauty Adventure Box.

Reserveer nu jouw exemplaar online zodat de betaling meteen in orde is. Alleen dan ben je zeker dat je bestelling voor je klaar zal staan!

RainPharma Jungle Beauty Adventure Box bij Goed Gevoel