Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

RainPharma voor baby's

We kregen ontzettend vaak de vraag of er ook babyproducten zijn in het assortiment van RainPharma en eindelijk is het zover. Wie voor RainPharma kiest, kiest voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Want "less is more".

Traditionele verzorgingsproducten zitten boordevol chemicaliën, schuimmakers, parfums en ga zo maar door. Stuk voor stuk stoffen die je huid meer kwaad dan goed doen en al helemaal uit den boze zijn voor tere babyvelletjes.

RainPharma baby verzorgingsproducten

Maak kennis met de hypoallergene verzorgingsproducten voor baby's van RainPharma! De baby-lijn bestaat uit drie essentiële producten voor de verzorging van jouw baby:

  • RainPharma Baby Bath Milk: een voedende badmelk, boordevol verzorgende oliën en kostbaar bloemenwater uit oranjebloesems.
  • RainPharma Baby Wash & Shampoo: zeepvrije wasgel, speciaal voor baby's, inclusief prebiotica om de natuurlijke beschermlaag van de babyhuid te beschermen. Eén pompje op de Liu's Magic Sponge en je creëert een echte shuimwolk.
  • RainPharma Baby Daily Oil: voedende en beschermende olie om je baby mee in te masseren. Puur genieten voor allebei!

Het RainPharma baby verzorgingsritueel

Je baby elke dag wassen is eigenlijk niet nodig. Natuurlijk is het wel nodig om je baby elke dag te verzorgen en proper te maken. Te vaak en te lang baden tast de beschermlaag van de babyhuid aan, wat op zijn beurt dan weer kan leiden tot uitdroging, eczeem en luieruitslag. Een paar keer per week een lauw badje van een 5-tal minuten volstaat, gevolgd door een heerlijke massage natuurlijk als vertroetelmomentje.

De eerste drie maanden volstaat het om wat van de RainPharma Baby Bath Milk aan het badwater toe te voegen. Daarna kan je ook de Baby Wash & Shampoo gebruiken om het haar en lichaam van je kleintje te wassen. Om af te sluiten is de Baby Daily Oil natuurlijk onmisbaar om de huid dag na dag te beschermen tegen uitdroging. En vergeet vooral niet te genieten van die leuke momenten met jouw kleine wonder!

Een origineel geboortegeschenk?

RainPharma Hey Baby geschenkset

Wil jij een kersverse mama of papa verrassen met een origineel geboortegeschenk? Dan is er deze RainPharma Hey Baby geschenkset. In beperkte oplage weliswaar, dus wacht niet te lang!

De Hey Baby box bevat alle producten uit de RainPharma babylijn én de befaamde Hey Baby-kalender. De Hey Baby kalender werd geschreven door Laura van Bouchout en Monique Melotte en geïllustreerd door Eva Mouton. Met deze kalender heb je een jaar lang inspiratie en speel- en knuffeltips in huis voor het hele gezin.

De nieuwe babyproducten van RainPharma bestel je super makkelijk en snel op onze webshop!