Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Freshen Up met de RainPharma deo

Een klassieke deo werkt vaak niet lang genoeg door omdat ze de oorzaak niet aanpakt. Een klassieke deo, maar ook 99% van de natuurlijke deo's tasten bovendien de zuurmantel van de huid aan waardoor ook de gewenste bacteriën verdwijnen. Zo heb je altijd maar meer en meer deo nodig en raak je eigenlijk nooit verlost van die vervelende geur. En plus zijn vele deo's gewoon niet gezond.

Maak kennis met de RainPharma deo!

Freshen Up bevat heel wat ingrediënten, ongelooflijk veel. Belangrijker dan de "wat" is hoe hij werkt.

Kijk, zweet is eigenlijk gewoon zout en water en ruikt niet vies. De geurtjes zijn er pas als ongewenste bacteriën onder je oksels ervan eten en het weer 'uitspuwen'. Dat lossen we dus op door die vervelende bacteriën het leven zo zuur te maken dat ze gewoon verdwijnen. Meteen verdwijnt ook de slechte geur. Daarom is het een slimme deo: ze ondersteunt de gewenste bacteriën en ze jaagt de ongewenste weg. Een selectieve aanpak voor het beste resultaat.

Hoe ga je ermee aan de slag

Je gebruikt de deo als volgt: elke ochtend na de douche, breng je een beetje aan onder droge oksels. Zet er ook eentje op je nachtkastje en doe net hetzelfde voor je gaat slapen. Hoewel je al vanaf de eerste dag deze ongelooflijk krachtige natuurlijke formule 'ruikt' werken, is het toch van belang om die zoo onder je oksels de tijd te geven om zich aan te passen.

Die zoo zijn de gewenste en de niet gewenste beestjes. Na een tijdje is het zelfs zo dat je liters mag zweten, toch eens een dagje je deo vergeet en toch zal je zweet niet slecht ruiken. Duidelijk, want dit is een lange termijn oplossing. Eens het natuurlijke milieu onder je oksels optimaal is, zijn er geen ongewenste bacteriën meer die je zweer slecht kunnen laten ruiken. Logisch, toch?

Ben jij een overmatig zweter? Dan raden we je aan om de deo naar het werk mee te nemen en tussendoor nog eens aan te brengen onder je oksels. Meestal zal je zelf wel merken dat het op termijn volstaat om de deo enkel nog 's morgens aan te brengen. Hoewel een klein beetje extra deo 's avonds nooit kwaad kan als je (hopelijk ooit) terug op date mag...

Maar, ik gebruik al een natuurlijke deo

Hoewel er heel wat natuurlijke deo's op de markt zijn, bevatten ze vaak natriumbicarbonaat. Bakzout dus. Natriumbicarbonaat hoort thuis in de keuken, maar helemaal niet op je huid. Het is zo alkalisch dat het de zuurmantel van je huid stuk maakt. Kijk dus zeker even op de ingrediëntenlijst.

De Freshen Up van RainPharma is een ongelooflijk product. Wij hebben nog geen andere deo gezien met deze samenstelling, zelfs geen natuurlijke. Hij ruikt trouwens heerlijk fris, want RainPharma koos voor een heerlijke combinatie van essentiële olie van salie, tijm, lavendel en citroen!

Kom je eens langs om hem te testen?