Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Magic Beauty Adventure Box

Het wordt een magisch najaar met RainPharma, zoveel is duidelijk. Vorig jaar kwam er een Goed Gevoel box om het tienjarig bestaan van RainPharma te vieren. Dit najaar nemen we je samen met RainPharma mee op een magisch beauty avontuur met een nieuwe "Goed Gevoel" of beter de Magic Beauty Adventure Box!

We selecteerden 10 gelaats- en lichaamsproducten die jouw dagelijkse beauty rituelen extra bijzonder maken, ter waarde van 132 euro, voor maar 22 euro extra bij het oktobernummer van Goed Gevoel. De vorige editie met 50.000 stuks was in minder dan drie uur uitverkocht...

Vanaf 16 september staat deze prachtige RainPharma Magic Beauty Adventure Box voor je klaar, samen met het oktobernummer van Goed Gevoel.

RainPharma Magic Beauty Adventure Box

Inhoud van de Magic Beauty Adventure Box

De "Goed Gevoel box" bevat traditioneel een selectie uit de natuurlijke producten van RainPharma. Dé ideale manier om kennis te maken met het merk RainPharma, met een aantal producten die je misschien nog niet in huis hebt of om iemand mee te verrassen en zo kennis te laten maken met natuurlijke verzorging.

Wat vind je terug in deze Magic Beauty Adventure Box?

 1. Amazing Oil Cleanser: de eerste stap in de reiniging van je gelaat
 2. Balming Face Polish: een magische scrub
 3. Charming Broccoli Seed Mask: heerlijk masker voor je huid en haar
 4. Elementary Toning Mist: verzachtende en kalmerende toner
 5. Fabulous Day & Night Moist: voedende en beschermende dagcrème
 6. Stay Golden: voor een egale teint en sunkissed look
 7. Charcoal Foot Scrub: voor zijdezachte voeten
 8. Revitalizing Foot Bath Oil: verfrissende voetbadolie
 9. Skin Wash Eucalyptus: dé wellness geur voor onder de douche
 10. Hand & Body Lotion: natuurlijke weldaad voor je handen en lichaam
 11. ... én een verrassing. Schrijf je 16/10 om 16u even in je agenda?

Heb je de producten van RainPharma nog niet kunnen ervaren? Of wil je graag overstappen op natuurlijke verzorgingsproducten? Dan maak je met deze box en een klein budget meteen kennis met 10 toppers uit het RainPharma assortiment.

Ben jij al fan? Doe deze box dan cadeau aan iemand uit je omgeving. Een prachtige verpakking, met pure verwennerij aan natuurlijke producten. Wie is daar nu niet blij mee?

Praktisch

Omdat we véél boxen hebben voorzien, zal de afhaling gebeuren op 16, 17 en 18 september. Zo kunnen we een afspraak met je maken om in alle rust je box af te halen, voor extra advies of vragen en natuurlijk om de veiligheidsmaatregelen na te leven.

Je kan de box natuurlijk ook laten leveren aan huis mits verzendkost, of door een aantal producten toe te voegen voor gratis verzending. Zo mis je natuurlijk wel de kans om nog eens langs te komen en mis je de uitleg die bij de producten hoort. 

Koop jij je box in de krantenwinkel? Geen probleem, je bent altijd welkom voor vragen en advies zodat jij optimaal kan genieten van de RainPharma Magic Beauty Adventure Box.

Reserveer nu jouw exemplaar online zodat de betaling meteen in orde is. Alleen dan ben je zeker dat je bestelling voor je klaar zal staan!