Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen strikt dieet. Het is een makkelijk programma voor wat kilootjes minder. De Smart Nutrition Box komt dan ook met een handleiding vol nuttige info en tips en voorbeeldschema's voor een beter eetpatroon. Hoe lang je het volgt, dat kies je zelf.

Probeer het eens voor een week. Het is een betaalbare en makkelijke manier om slechte eetgewoontes te verbeteren én je zult je fitter en energieker voelen.

Is het Smart Nutrition Project voor mij?

Waarom zou je nu aan de slag gaan met de Smart Nutrition Box? Wel, er kunnen verschillende redenen zijn:

  • Als kuur om te ontgiften en je algemeen beter en energieker te voelen
  • Om wat af te vallen
  • Om je gewicht op peil te houden na een dieet
  • Om je immuniteit en lichaam te ondersteunen
  • Als aanvulling wanneer je extra gaat sporten en je alle vitaminen, mineralen en eiwitten op peil wil houden

Wat zit er in de Smart Nutrition Box van RainPharma?

1x Daily Boost (60 caps) en 1x Mighty Night (60 caps)

De Daily Boost en Mighty Night vormen de basis van de RainPharma supplementen. Ze zijn speciaal ontwikkeld als ondersteuning bij de afslank-, sport- en huidprogramma’s en van uitzonderlijke kwaliteit.

Ze bevatten alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft en zijn opgesplitst voor inname van 1 tablet 's morgens en inname van 1 tablet 's avonds. Sommige vitaminen en mineralen worden namelijk beter niet gelijktijdig ingenomen en bepaalde stoffen worden door het lichaam beter 's avonds opgenomen.

1x Dry Energy (60 caps)

Dry Energy is een voedingssupplement op basis van een bijzondere vorm van Carnitine. Carnitine is betrokken bij de omzetting van energie uit vetten en ondersteunt een normaal metabolisme. Door je lichaam van extra carnitine te voorzien, krijg je meer energie en tegelijk wordt je vetverbranding gestimuleerd.

1x Dynamic Q10 (45 caps)

Q10 (ubiquinol) is in het menselijk lichaam in elke cel aanwezig, voornamelijk in de mitochondria ('energie-oventjes') van de cellen. Q10 is een vitamineachtige stof. Onder andere roken, veroudering en blootstelling aan UV licht kunnen leiden tot een daling van de hoeveelheid Q10 in het lichaam. Dit supplement zal de normale Q10 spiegels in je lichaam behouden en verbetert zo de energieproductie.

1x RainPharma Shake (510 gram = 17 porties)

Een vezelrijke vegetarische eiwitshake, met smaak naar keuze, gemaakt van de allerbeste wei-eiwitten. Het bevat geen gluten, lactose of caseïne maar ook geen bewaarmiddelen of andere onnodige stoffen. RainPharma geeft de voorkeur aan van nature voorkomende suikers en gebruikt een minimum aan zoetstoffen.

1 portie komt overeen met 3 maatlepels ofwel 30 gram ofwel 18 gram aan eiwitten. Je lost deze 3 maatlepels op in 250ml water of plantaardige melk (suikervrij).

1x Shaker

1x Handleiding

Hoe ga ik aan de slag met de Smart Nutrition Box?

Hoe je aan de slag gaat met de Smart Nutrition Box is afhankelijk van jouw doel. Koop je de box bij ons aan? Dan kun je rekenen op gratis advies en begeleiding. Alle benodigde informatie vind je ook terug in de handleiding dus als je dat wenst, kun je ook zelfstandig aan de slag met deze box. Wij stelden zelf ook nog een bijkomende handleiding op met extra tips en info zodat jij ook zelfstandig het beste resultaat kan behalen.

Hoe lang kan ik doen met de Smart Nutrition Box?

Dit hangt af van hoeveel capsules je per dag inneemt (kan variëren), maar als richtlijn kun je hiervan uitgaan:

  • 1 RainPharma shake = 17 porties = 8,5 dagen (bij 2 shakes per dag en varieert per gekozen shake)
  • Daily Boost - 60 caps = 60 dagen
  • Mighty Night - 60 caps = 60 dagen
  • Dry Energy - 60 caps = 15 dagen
  • Dynamiq Q10 - 45 caps = 22,5 dagen

Start jij ook met het Smart Nutrition Project van RainPharma? Dan schaf je beter meteen een tweede RainPharma shake aan zodat je zonder zorgen het programma voor 2 weken kan volgen.

Heb je twijfels of vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.