Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Instituut Babette breidt uit!

Het werd hoog tijd, maar Instituut Babette breidt uit! De lange wachttijden in onze agenda liepen op.. Daar komt nu verandering in 🥳

Meet Rani

Meet Rani

Sinds het begin van onze bouwplannen, wisten we dat uitbreiding noodzakelijk zou zijn en we niet één, maar twee praktijkruimtes zouden moeten voorzien. De plannen, het bouwen en onze verhuis, was slechts een kwestie van tijd en geduld.

Een veel grotere uitdaging was de juiste persoon te vinden, waar zowel ik, maar vooral jij als klant dezelfde klik mee hebt. Rani liep enkele jaren geleden al stage bij ons, en dat bleek toen al voor ons beiden de perfecte match.

Rani straalt rust uit, vindt een persoonlijke, zachte aanpak enorm belangrijk en deelt dezelfde passie voor ontspanning en verzorging. Een fantastische aanvulling dus voor Instituut Babette, die vooral voor meer ademruimte in onze agenda zal zorgen.

Misschien had jij het al opgemerkt, maar vanaf november kan je via onze online agenda afspraken inboeken bij Rani!

Boek nu jouw afspraak

Onze aanpak

Zoals je ongetwijfeld weet, ligt onze focus op kwaliteit en niet op kwantiteit. Voor elke afspraak nemen wij ruim de tijd, zonder dat de volgende klant al zit te wachten. Dat zorgt uiteraard voor minder afspraken op één dag, maar tegelijk voor de rust, ontspanning en persoonlijke aandacht die wij zo belangrijk vinden.

Die kwaliteit trekken we ook door naar onze behandelingen. Sinds de geboorte van Rani haar tweede zoontje, Léon, zat ze niet stil. Ze volgde nog een heleboel bijkomende opleidingen, waar ze met succes alle nodige certificaten behaalde om diezelfde kwaliteit te garanderen die jij van ons gewoon bent.

Rani en ikzelf zullen elkaar in de eerste weken geregeld “volgen”. Op die manier werkt Rani zich verder in, terwijl we de behandelingen verder fine-tunen.

Rani aan het woord

Hallo, ik ben Rani! Ik ben mama van twee lieve jongens en doe niets liever dan met nieuwe mensen in contact te komen en ze in de watten te leggen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te lezen, fietsen, creatief bezig te zijn en lekker te koken. Mijn passie is echter alles wat met lichaamsverzorging te maken heeft.

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en stage bij Instituut Babette, leerde ik Babette beter kennen. Net als ik, draagt ze anderen een warm hart toe en wil ze elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven om jou de beste versie van jezelf te laten zijn. Een ideaal team dus, dat dezelfde waarden deelt.

Ik kijk er enorm naar uit jou te ontmoeten én te verzorgen.

Veel liefs, en tot binnenkort!