Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

RainPharma's A tot F

Het lijkt misschien een vreemde naam, maar er zit een heel eenvoudige logica achter. Je gebruikt de gelaatsproducten van RainPharma volgens het alfabet, in maximaal zes stappen, van A tot F. De eerste letter van de naam vertelt je dus in welke volgorde je de producten moet gebruiken.

Bovendien zijn de gelaatsproducten van RainPharma geschikt voor alle huidtypes. Heb je specifieke problemen? Dan zijn aangepaste stappen mogelijk. Kom hiervoor zeker even langs zodat we je advies op maat van jouw huid kunnen geven. Ook via e-mail, telefoon of bericht via Facebook Messenger kan je ons altijd bereiken voor vragen en advies.

We helpen je even op weg en leggen je kort uit hoe je bij elke stap tewerk gaat.

Stap A: Amazing Oil Cleanser of Advanced Precleanser

We raden altijd de dubbele reinigingsmethode aan. Vet, talg, make-up of zonnecrème op je huid kan je niet verwijderen met water alleen, dus gebruiken we een oliereiniger om de vetdeeltjes vast te nemen en daarna af te spoelen.

De eerste reiniging van je gelaat gebeurt met een reiniger op oliebasis zoals de Amazing Oil Cleanser of Advanced Precleanser van RainPharma.

Voor de tweede reiniging gebruiken we de Dedicated Face Wash op basis van bloemenwater om de resterende en wateroplosbare vuildeeltjes te verwijderen.

Instructies: masseer de Amazing Oil Cleanser goed in op een droog gelaat. Voeg water toe om een reinigingsmelk te creëren en spoel vervolgens grondig na.

Herhalen: dagelijks

Te vervangen door: Voor de gevoelige of droge huid of voor het verwijderen van make-up kies je voor de Advanced Precleanser met kostbare oliën van jojoba, olijven en duindoorn.

Stap B: Brightening Face Scrub

Scrub je gezicht met de Brightening Face Scrub. De Brightening Face Scrub van RainPharma is een milde gezichtsscrub met balletjes van jojobaolie. Hij verwijdert dode huidcellen op een zachte manier, zonder de huidbarrière aan te tasten. Ook de natuurlijke balans van goede bacteriën op je huid blijft intact, wat belangrijk is voor de bescherming van je huid.

Door je gelaat regelmatig te scrubben, voorkom je verstopte poriën, puistjes en andere vormen van ontstekingen. 

Onze tip? Zet hem in je douche en gebruik hem een tweetal keer per week op een vochtig gelaat. Dat is tijd gespaard en zo vergeet je deze belangrijke stap niet.

Graag eens een groot onderhoud voor je gelaat? Dan is er ook de Balming Face Polish. Je brengt hem aan op een droog gelaat na de eerste reiniging. Twee keer per maand is echt voldoende voor een zijdezachte huid!

Instructies: Masseer de scrub op een vochtig gelaat met draaiende bewegingen en spoel goed na.

Herhalen: wekelijks

Te vervangen door: Balming Face Polish voor een perzikzachte huid.

Stap C: tijd voor een masker

Na het reinigen en scrubben van je gelaat, is het tijd voor een masker. RainPharma heeft verschillende maskers in het aanbod, op maat van jouw type huid:

Instructies: Breng een laagje aan op je gereinigde huid. Laat minstens tien minuten inwerken, maar bij voorkeur twintig tot dertig minuten, en spoel overvloedig met water.

Herhalen: wekelijks

Stap D: Dedicated Face Wash

Nu komt de tweede reiniging aan de beurt. Daarvoor gebruiken we de Dedicated Face Wash van RainPharma op basis van bloemenwater. Deze reiniger is een intense, maar milde reiniger die wateroplosbare vuilrestjes verwijdert.

Instructies: Masseer een kleine hoeveelheid met draaiende bewegingen op een vochtig gelaat. Laat lichtjes opschuimen en spoel goed af.

Herhalen: dagelijks

Stap E: Elementary Toning Mist

Elementary Toning Mist kalmeert en ontspant de huid nadat ze met water in contact is gekomen. Deze plantaardige formule is een onmisbare stap in je reinigingsritueel. Waarom? Ons kraantjeswater bevat veel kalk en dat werkt enorm uitdrogend voor onze huid.

Instructies: Verstuif deze mist rijkelijk over je gelaat na de reiniging en dep af met een watje of doekje. Je huid is nu klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen.

Herhalen: dagelijks

Stap F: Faithful Face Guard

Faithful Face Guard van RainPharma is een 4-in-1 formule die zowel dagcrème als nachtcrème is, maar ook serum en oogverzorging bevat. Het geheim van deze zijdezachte, niet klevende crème is een extract uit rode alg. Dat extract beschermt huid op een natuurlijke manier tegen ontstekingen, ongewenste bacteriën, roodheid en schade door straling van de zon.

Instructies: Breng een dun laagje aan op je gereinigde huid.

Herhalen: dagelijks

Te vervangen door: F1 voor een vette huid, F2 voor een gevoelige huidF3 voor een normale tot licht droge huid of F4 voor een droge of oudere huid.

Overtuigd?

Dan raden we je een RainPharma Skin Kit aan op maat van jouw huid. Zo heb je meteen alle stappen in huis in een handige verpakking.

Ze bevatten een aangepaste reiniger op oliebasis, een aangepast masker en een dagcrème voor jouw huidtype. Deze Skin Kits zijn een goede basis om te zien hoe jouw huid reageert. Indien nodig kunnen we bijsturen en één van de stappen aanpassen voor een optimaal resultaat. Elke huid verdient een aangepaste verzorging en daar helpen we je graag mee verder.

Nog niet helemaal overtuigd?

Dan schreven we voor jou een extra woordje uitleg over waarom je precies voor de plantaardige huidverzorging van RainPharma zou moeten kiezen.