Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

RainPharma Dieet

Het gezonde, darmvriendelijke alternatief voor een klassiek (proteïne)dieet.

Gewichtsverlies en -behoud, dat is waar het RainPharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een totaalaanpak, voor zowel mannen als vrouwen, die een gezonde levensstijl centraal plaatst.

Het RainPharma dieet combineert een snelle start met een doordachte langetermijnvisie. Of je nu 3 of 30 kg wil afvallen, we helpen je niet alleen om je overtollige kilo’s op een efficiënte en veilige manier kwijt te spelen, maar leren je ook hoe je nadien je gewicht kan behouden. Wij begeleiden jou doorheen de verschillende fases van het dieet.

De basis en het streefdoel is een gezonde levensstijl: pure, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Dat combineren we met ondersteunende voedingssupplementen en kwalitatieve shakes.

Hoewel de eerste kilo’s snel verdwijnen, is het RainPharma dieet zeker géén crashdieet of klassiek proteïnedieet. Dankzij de unieke samenstelling van de RainPharma shakes slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen om je lichaam en met respect voor je darmen en nieren. Groenten en een stukje vis of vlees blijven de basis van het hele programma.

De kwalitatieve voedingssupplementen zijn de perfecte aanvulling. Ze zorgen ervoor dat je je lichaam op elk moment alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft.

Wil jij aan de slag met het RainPharma dieet of zit je nog met vragen?

Maak een afspraak

De Balance Box

RainPharma Dieet met de RainPharma Balance Box

In de Balance Box vind je alles wat je nodig hebt om met RainPharma dieet te starten. Van RainPharma producten als voedingssupplementen en shakes tot handige hulpmiddeltjes als een shaker en een receptenboek.

Door te kiezen voor dit handige all-in startpakket, bespaar je maar liefst 15% op de aankoop van je producten en krijg je je intakegesprek gratis. Koop je ook alle nodige vervolgproducten bij ons aan, dan krijg je gedurende het hele dieet (1 jaar) je begeleiding gratis. Dat levert gauw een hele besparing op.

Je kan de Balance Box online aankopen, op voorwaarde dat je de intake en verdere begeleiding bij ons volgt. Jouw motivatie en onze intensieve begeleiding vormen samen de sleutel tot succes op lange termijn. Daarom willen we dat je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan jouw traject begint.

Tijdens een intakegesprek van ongeveer één uur word je wegwijs gemaakt in het dieet. We vertellen je exact hoe de drie verschillende fases zullen verlopen. Welke groenten mogen op het menu? Mag je vis of vlees eten, zo ja, wanneer? Op welke momenten moet je je shakes drinken?
Op basis van een eerste gewichtscontrole en vetmeting bepalen we hoeveel kilogram je wil vermageren. Daarna start het dieet dat bestaat uit drie fases.

Fase 1: de afslankingsperiode

In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met bijzondere darmvriendelijke shakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. Na tien dagen kom je een eerste keer terug op controle, vervolgens elke twee weken voor een gewichtscontrole. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht hebt bereikt. Afhankelijk hoeveel je wil afvallen kan dit al na één week of maximaal 12 weken.

Fase 2: de verzilveringsperiode

Tijdens de tweede fase, die we de verzilveringsperiode noemen, leer je geleidelijk aan hoe je volledig normaal en gezond eet en toch op gewicht kunt blijven. Deze fase duurt 9 weken, waarbij we overschakelen op een wekelijkse opvolging. Via deze korte wekelijkse controles leer je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal en gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet afvalt.

Fase 3: de regel van twee

Je gewicht behouden is het doel van fase 3, de regel van twee genoemd. Maandelijks kom je even langs voor een gewichtscontrole, gedurende een jaar. We hanteren hierbij een marge van 2 kg vetmassa, die we meten met onze specifieke weegapparatuur. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er even boven, dan sturen we je snel bij. Een korte, strengere periode brengt je weer op je gewenste gewicht. Door het nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past ons lichaam zich fysiek aan waardoor het makkelijk wordt om dit gewicht te behouden.

Wil jij aan de slag met het RainPharma dieet of zit je nog met vragen?

Maak een afspraak

Babette schenkt RainPharma shake in volgens het RainPharma Dieet