Advies nodig? Babette en Thomas staan voor je klaar. Bel ons op 0470 93 50 43

Over Babette en Thomas

Babette

Babette van Instituut Babette

Ik ben vroedvrouw in hart en nieren, maar ontdekte ook een passie voor schoonheidszorg en relaxatie. Na 7 jaar als vroedvrouw te hebben gewerkt en een opleiding tot gediplomeerd schoonheidsspecialiste, besloot ik het beste van de twee te combineren en werd Instituut Babette geboren.

In deze drukke en veeleisende wereld en als mama van twee weet ik als geen ander hoe belangrijk het is even tijd vrij te maken voor jezelf en volledig tot rust te komen. Dit vormt dan ook de essentie van Instituut Babette. Een zachte en persoonlijke aanpak staan centraal bij alle behandelingen zodat jij optimaal kan genieten.

Geïnteresseerd in een zwangerschapsmassage, gelaatsverzorging of advies over de natuurlijke verzorgingsproducten van RainPharma? Kijk dan even op onze contact-pagina en boek een afspraak.

Tot snel!

Liefs,
Babette

Thomas

Met mijn achtergrond in IT werk ik vooral mee achter de schermen van Instituut Babette. Terwijl Babette instaat voor alle behandelingen, volgde ik intussen ook verschillende opleidingen en kan ik jullie gericht productadvies geven over alle RainPharma producten in ons aanbod.

Wanneer je ons belt of ons een berichtje stuurt en Babette bezig is met een andere klant, is de kans groot dat ik je te woord zal staan. Schrik dus niet als je een mannenstem hoort ;)

Groetjes,
Thomas