Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Babymassage

40 minuten · €45

Baby’s krijgen te maken met een overvloed aan nieuwe prikkels die indrukwekkend en vermoeiend zijn. Een babymassage kan hen helemaal tot rust brengen. Dit kan al vanaf de leeftijd van 8 weken tot kruipleeftijd.

Een rustige baby slaapt dieper, neemt sneller toe in gewicht en lengte, is alerter en meer geïnteresseerd in zijn omgeving en eigen lichaam.

De massage kan een verlichting brengen bij huilbaby’s en verzacht de krampen. Door het rechtstreekse contact krijgt de baby het gevoel van vertrouwen en geborgenheid. De aanmaak van het stresshormoon wordt beperkt en het liefdeshormoon, oxytocine wordt verhoogd.

De babymassage wordt door Babette (vroedvrouw) stap voor stap aangeleerd, aan mama of papa, en mag je zelf uitvoeren van het begin tot einde. De massage is aangepast aan het tempo en de noden van jouw babytje. Babette geeft feedback en stuurt bij waar nodig. Je gaat naar huis met de nodige tips, tricks en massagetechnieken in de vingers om nog vele massages te kunnen geven thuis. 

Leg meteen jouw afspraak vast

Wat me-time inboeken? Boek dan makkelijk jouw afspraak online.

Heb je nog een vraag? Stuur ons dan:

Let op, afspraken kunnen uitsluitend online of telefonisch worden vastgelegd. Tijdens behandelingen kunnen wij uiteraard niet antwoorden op jouw bericht of de telefoon beantwoorden. Wij bezorgen jou binnen 24u een antwoord. Bedankt voor je begrip.