Heb je een vraag? Babette en Thomas staan voor je klaar met advies. Bel ons op 0470 93 50 43

RainPharma I Wonder Days 2022

RainPharma I Wonder Days 2022

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €25.

Wat mag je verwachten? Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgend douchemoment, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij?

Laat je verrassen tijdens de I Wonder Days, op 21 en 22 oktober 2022, van 9u tot 19u.

Let’s get lucky!

Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee.

Let’s collect!

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met full-size toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

Let’s party!

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. De cadeauset wordt zo dus helemaal gratis!

Download nu jouw verlanglijst

Ontdek de limited edition cadeausets

Deze cadeausets zijn gewoon té gek om geheim te houden. Voor amper 25 euro haal je een selectie van het allerbeste van RainPharma in huis. De waarde voor deze cadeausets varieert van minimum €150 tot €999 en we stellen ze graag stuk voor stuk aan jou voor.

Let's Treat It

RainPharma Let's Treat It cadeauset

Ben jij een echte skincare-fan? Hou je van de natuurlijke ingrediënten? Dan ga je tijdens de I Wonder Days voor de Let’s Treat It set. Met deze luxueuze set scoor jij niet minder dan 3 full size gelaatsverzorgingsproducten, goed voor een pakket ter waarde van €227 voor maar €25 extra.

Advanced Precleanser 100 ml
Deze oliereiniger is de eerste stap van het RainPharma gelaatsritueel en trekt onzuiverheden aan als een magneet.

Dedicated Face Wash 200 ml
De dubbele reinigingsmethode is ons geheim voor een stralende huid en deze milde reinger zet de kroon op het werk. Verwijder wateroplosbare deeltjes in een handomdraai.

Clever Night Remedy 60 ml
Dit all-in-one nachtmasker garandeert het allerbeste schoonheidsslaapje zodat je ’s morgens opstaat met een zijdezachte en jonge huid.
Deze drie toppers doen jouw huid stralen als nooit tevoren!

Download nu jouw verlanglijst

Let's Balance

RainPharma Let's Balance cadeauset

De beste, meest fitte versie van jezelf worden? Dat doe je met de Let’s Balance box. Tijdens de I Wonder Days scoor jij deze limited edition set met daarin een pakket orthomoleculaire voedingssupplementen ter waarde van minstens € 164 voor slechts €25 extra.

Daily Boost 30 tabs en Mighty Nine 30 tabs
In Daily Boost zitten12 verschillende vitamines en 6 soorten mineralen die jou elke ochtend een duwtje in de rug geven: goed voor een energieke start. Mighty Nine bevat 6 mineralen, 2 vitamines en inositol om elke dag mee af te sluiten. Jouw perfecte basisduo!

Dynamic Q10 45 caps
Met 50 mg co-enzym Q10 ondersteunt Dynamic Q10 de opbouw van spieren en de vetverbranding.

2 x Dry Energy 60 caps
Dry Energy draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

Extra verrassing
Ontdek bovendien één van de RainPharma voedingssupplementen als extra verrassing in jouw set. Met Let’s Balance heb je meteen alles in huis om een nieuwe, gezonde gewoonte op te starten.

Download nu jouw verlanglijst

Let's Shower

RainPharma Let's Shower cadeauset

Nood aan een momentje puur voor jezelf? Dan is de Let’s Shower box jouw favoriet tijdens de I Wonder Days. Deze luxueuze set is goed voor 3 full size producten die je laten genieten van de ultieme ontspannende douche en een zijdezachte huid. Een pakket met een waarde van minstens € 166. Minstens €166 want onze natuurlijke skin washes hebben verschillende prijzen, de prijs hangt immers af van de prijs van de zuivere essentiële olie waar we mee werken.

Aromatherapy Essentials Skin Wash 500 ml
Een milde formule zonder zeep of detergenten die je huid reinigt zonder haar uit te drogen. Onze collectie telt ondertussen bijna 30 pure geuren en daarvan kozen we er één voor jou uit. Ja, zélfs Skin Wash Rose kan in je cadeauset zitten. Laat je verrassen!

Aromatherapy Essentials Prebiotic Skin Lotion 500 ml
De ultieme mix van natuurzuivere oliën en boters verzorgt, beschermt en kalmeert je huid en maakt ze zijdezacht. Een absolute must-have.

Body Wonder Towel
Deze langwerpige wasdoek met lichte textuur laat je favoriete Skin Wash weelderig schuimen. Dankzij het formaat kan je er ook gemakkelijk je rug mee wassen.

Download nu jouw verlanglijst

Let's Go Home

RainPharma Let's Go Home cadeauset

Geen beter moment om het binnen extra gezellig te maken dan de herfst. Kan jouw huis nog een sfeer-boost gebruiken? Dan ga jij tijdens de I Wonder Days voor de Let’s Go Home set met 4 full size producten om je huis natuurlijk te parfumeren: een pakket met een waarde van minstens € 150 voor maar €25 extra.

Aroma Diffuser 500 ml
Met een Aroma Diffuser dompel je elke ruimte onder in een zalige geur. Water, een paar druppeltjes pure essentiële olie en een stopcontact: meer heb je niet nodig om elke ruimte te doen baden in een heerlijke natuurlijke geur. Dankzij de led-lampjes in de Aroma Diffuser doet dit bovendien meteen dienst als gezellig sfeerlampje.

2 x 30 ml Essential Oil
Een flesje essentiële olie bevat maar liefst 600 geurige druppeltjes recht uit de natuur. Onze collectie telt ondertussen bijna 30 pure geuren en daarvan vind je er twee in deze set. Welke dat zijn? We gaan voor het verrassingseffect!

Room Spray 50 ml
Met een Room Spray verstuif je instant geurige vleugjes natuur in huis om de juiste sfeer op te roepen of onaangename luchtjes weg te werken. In deze set vind je één verrassende geur om aan je collectie toe te voegen.

Download nu jouw verlanglijst

Bezorg ons jouw verlanglijst (ook online)

Deze vier geweldige limited edition cadeausets kan jij enkel op 21 en 22 oktober aan €25 per set scoren, bij aankoop van €150 aan jouw favoriete RainPharma producten!

Het aantal cadeausets is beperkt. Wil jij zeker zijn dat jouw cadeausets nog voorradig zijn, bezorg ons dan jouw verlanglijst voor 14 oktober. Alleen zo kunnen wij garanderen dat jouw producten én gekozen cadeausets nog beschikbaar zijn.

We kregen al heel wat lijsten binnen, en veel klanten gaan, terecht, voor meerdere cadeausets. Dit is dan ook de meest voordelige actie die RainPharma tot nu toe heeft bedacht. Ons advies? Wacht niet en bezorg ons zo snel mogelijk jouw verlanglijst via info@instituutbabette.be!

Online bestellingen

Wil jij op 21 of 22 oktober online van deze actie genieten? Dat kan! Ook in dat geval adviseren we om jouw verlanglijst aan ons door te geven voor 14 oktober zodat wij alles voor jou kunnen reserveren. Wij contacteren jou later om de betaling te regelen zodat we jouw order tijdig kunnen verwerken en verzenden, ten laatste op maandag 24 oktober.

Download nu jouw verlanglijst

Voorwaarden:

De 4 RainPharma limited edition cadeausets Let’s Treat it, Let’s Shower, Let’s go Home en Let’s Balance kunnen aan €25 gekocht worden enkel op 21.10.2022 en 22.10.2022, bij ons in de winkel of online via www.instituutbabette.be. Enkel per aankoopschijf van €150 (inclusief BTW) aan RainPharma producten naar keuze, kan de koper één van de 4 limited edition cadeausets kopen voor €25. Elk van de 4 limited edition cadeausets kan maar één keer gekocht worden per koper. De afbeeldingen van de 4 boxen of de inhoud ervan zijn indicatief. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.