🔥 20% korting op i.am.klean met code KLEANKLASSICS24 🔥

RainPharma bestsellers

Wie RainPharma kent, weet dat het aanbod uitgebreid is. Eens je de overstap maakt, wil je ook niets anders meer. En waarom zou je ook? Pure, natuurlijke én volledig Belgische producten. Het is moeilijk uit te leggen hoe verslavend en zalig de RainPharma producten aanvoelen, je moet het gewoon zelf ervaren.

Ben jij benieuwd naar welke RainPharma producten het populairst zijn? Ben jij RainPharma volop aan het ontdekken? Laat je dan inspireren door deze bestsellers. Kiezen is nooit makkelijk, maar deze producten scoren altijd.

1. Faithful Face Guard

Ongetwijfeld één van de bekendste producten in het RainPharma assortiment. De Faithful Face Guard is dan ook uniek, want hij is 4-in-1: dagcrème, nachtcrème, oogverzorging én serum. Bovendien heeft hij ook nog eens een anti-aging werking. What's not to like?

Het geheime ingrediënt is een extract uit rode alg. Het beschermt je huid tegen ontstekingen, ongewenste bacteriën, roodheid en schade door UV-straling.

2. Stay Golden

Gelukkig zijn zonnebanken verleden tijd. Ook de zon en zijn schadelijke UV straling heb je eigenlijk niet nodig om er goed en uitgerust uit te zien. Daar is deze Stay Golden van RainPharma voor. Een natuurlijke zelfbruiner voor een egale, zonnige en uitgeruste teint.

Je leerde hem misschien al kennen als leuke extra bij het Goed Gevoel magazine een tijd terug en sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de lijst van bestsellers.

Deze plantaardige bruinen zonder zon is trouwens ook super makkelijk in gebruik. Na het reinigen en scrubben van je gelaat, breng je 's morgens en 's avonds de Stay Golden aan. Zo bouw je je teint op totdat jij tevreden ben met het resultaat. Daarna volstaat het om de Stay Golden één maal om de dag aan te brengen voor het onderhouden van je teint.

3. Dedicated Face Wash

Reinigen, reinigen, reinigen. Dé belangrijkste stap in jouw gelaatsroutine en daar is de RainPharma Dedicated Face Wash heel erg goed in. Deze plantaardige reiniger op basis van bloemenwater verwijdert alle water oplosbare deeltjes vuil van jouw huid.

Wil je het helemaal goed doen? Dan kies je best voor een dubbele reiniging. Daarvoor gebruik je eerst een reiniger op basis van olie zoals de Amazing Oil Cleanser. Olie trekt olie aan. Zo verwijder je makkelijk alle vet en talg van jouw gelaat.

Pas daarna is het tijd voor de Dedicated Face Wash op basis van bloemenwater om alle resterende vuildeeltjes weg te nemen. De methode van de dubbele reiniging wordt meestal 's avonds toegepast. Op dat moment van de dag heeft je huid namelijk heel wat vuil en vet aangetrokken en opgebouwd.

Mijn tip? Zet je Dedicated Face Wash in de douche. Zo vergeet je deze belangrijke stap niet wanneer je 's morgens onder de douche staat!

4. Classic After Oil

Mag het 's morgens allemaal wat sneller gaan? Dan hoort de Classic After Oil in jouw douche te staan. Het is een aromatische huidolie die je op een natte huid onder de douche aanbrengt. Aanbrengen, kort afspoelen, droogdeppen en klaar! Dat gaat wat sneller dan een body lotion aanbrengen na het douchen.

After Oil maakt je huid zijdezacht, zonder vet aan te voelen. Hij laat een beschermend laagje achter zodat het water parelt op je huid zoals op de veren van een eend. En wacht tot je hem ruikt... heerlijk!

5. Sacred Seven Body Repair Oil

Ook last van droge benen? Dan is deze Body Repair Oil jouw redding. De Sacred Seven staat voor olie van jojoba, argan, zwarte komijn, bernagie, calendula, arnica en duindoorn. Een mix van premium oliën dus en dat voel je ook meteen.

Hij ruikt licht zoet, kleeft niet en smeert makkelijk. Het perfecte alternatief voor de Hand & Body Lotion als het net wat meer mag zijn. Of wanneer jij lichaamsolie boven lotion verkiest natuurlijk.

6. Skin Wash Lemongrass

De Skin Washes van RainPharma zijn wel bekend. Ondertussen zijn er 22 verschillende geuren, telkens op basis van essentiële oliën en uiteraard 100% plantaardig. Ze bevatten trouwens geen water en zijn erg geconcentreerd. Wist je dat je aan één druppel genoeg hebt om je handen te wassen en aan één pompje voor je hele lichaam? Met een fles van 500ml kom je dan ook een jaar lang rond!

Er is een uitgebreid assortiment van warme, frisse, zoete of oppeppende geuren. De Skin Wash Lemongrass blijkt toch telkens de meest populaire te zijn. Citroengras heeft een intense geur en heeft een citroenachtig parfum. Toch is hij wat complexer met zijn frisse en licht bittere ondertoon. Zowel in de zomer als de winter onze best verkochte plantaardige Skin Wash.

7. Charming Broccoli Seed Mask

Broccoli, een echte superfood. Niet alleen als voeding heeft broccoli fantastische eigenschappen, maar ook in de cosmetica. RainPharma ontwikkelde een masker op basis van olie uit broccolizaad. Het klinkt misschien vreemd, maar dit masker moet je absoluut in huis hebben.

Het Broccoli Seed Mask heeft een kalmerend effect op je huid en is dan ook ideaal om zonnebrand of roodheid te verlichten. Ook voor je haar is het Broccoli Seed Mask een wondermiddel. Het voedt en beschermt je haar én hoofdhuid en laat je haar echt glanzen. Een echte opkikker voor droog haar of haar dat is blootgesteld aan de zon.

8. Pure Shampoo

Je bent fan, of helemaal niet. De Pure Shampoo van RainPharma is volledig plantaardig en vraagt wat gewenning voor jou en je haar. Klassieke shampoos bevatten siliconen en andere schadelijke stoffen die je haar en hoofdhuid op lange termijn alleen maar meer uitdrogen en irritaties of jeuk veroorzaken.

Wanneer je overschakelt op deze plantaardige shampoo, zal je merken dat je haar een detox nodig heeft en moet ontwennen. Geef je haar een paar wasbeurten de tijd en je zal zien dat je haar er mooier, zachter en beter van wordt.

Pure Shampoo is puur en geconcentreerd en bevat net zoals de Skin Washes geen water. Eén tot twee pompjes zijn dan ook voldoende voor een weelderige haardos, tenminste als je voldoende water toevoegt. Hij reinigt je haar grondig, in alle zachtheid en is tegelijk verzorgend. Door zijn mix van 20 verschillende essentiële oliën ruikt hij trouwens heerlijk fris. Eens je deze gewoon bent, kan je je alleen maar afvragen waarom je nooit eerder bent overgeschakeld.

9. Essential Oils

Wil jij je huis heerlijk laten ruiken, op een veilige en vooral gezonde manier? Dan kies je voor een Aroma Diffuser in combinatie met de Essential Oils van RainPharma.

Essentiële olie wordt door middel van distillatie uit de bladeren, wortels, takken en andere delen van planten gehaald. De pure geuren komen zo recht uit de natuur en hebben elk hun specifieke eigenschappen.

Zo werkt lavendel ontspannend terwijl pepermunt oppeppend werkt. Citroengras doet het goed in elke keuken om geuren te elimineren en cederhout zorgt voor de nodige gezelligheid in de woonkamer. Rozemarijn zorgt dan weer voor meer concentratie.

De wereld van de aromatherapie is enorm boeiend en uitgebreid. Je kan op ons advies rekenen bij het maken van je keuze.

10. RainPharma Shakes

Er zijn heel wat merken op de markt die eiwitshakes in het assortiment hebben. Wat is er nu zo speciaal aan de RainPharma Shakes? Het korte antwoord is dat ze simpelweg van hele hoge kwaliteit zijn. Wist je trouwens dat RainPharma oorspronkelijk als bedrijf is gestart met kwalitatieve eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen?

Het uitgebreide antwoord is dat de shakes darmvriendelijk zijn, vrij zijn van gluten en caseïne en geen bewaarmiddelen of polyolen bevatten. De wei-eiwitten zijn trouwens van de allerbeste kwaliteit en dat merk je. Geen rug vol acné dus wanneer je met de RainPharma shakes aan de slag gaat!

Maak je keuze uit 16 verschillende smaken. Zoek je een vegan shake? Dan kies je voor de Madagascar Vanilla op basis van soja eiwitten.

De meeste shakes bevatten een kleine hoeveelheid natuurlijke zoetstof in de vorm van sucralose. De Raw Chocolate en Colombian Coffee shakes zijn dan ook wat minder zoet, want ze bevatten geen sucralose maar stevia.

Zoek je een premium shake met zuivere wei-eiwitten? Dan kies je voor de Golden Shake. Er werden geen smaak- of zoetstoffen aan toegevoegd en dus bijzonder geschikt om aan je maaltijden zoals havermout of soep toe te voegen.

Wist je trouwens dat je alle shakes gewoon kan mengen zolang je de juiste verhoudingen respecteert? Mijn favoriet? Twee schepjes Yoghurt Smoothie met één schepje Simply Vanilla. Experimenteer gerust, want er zijn veel combinaties mogelijk.

11. Daily Boost + Mighty Night

Daily Boost en Mighty Night vormen de basis voor iedereen. Voedingssupplementen horen nooit gezonde en gevarieerde voeding te vervangen, maar wel aan te vullen. Zelfs met gezonde en gevarieerde voeding is het onmogelijk om alle noodzakelijke vitaminen en mineralen op peil te houden in ons lichaam. Net daarom zijn de Daily Boost en Mighty Night zo fantastisch. Ze bevatten alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Wanneer worden ze ingezet? Dat kan het jaar rond, maar toch zeker ook voor enkele specifieke redenen:

  • als boost voor huid, haar en nagels
  • ter verbetering van je metabolisme
  • ter ondersteuning van je immuniteit
  • om tekorten aan te vullen
  • als ondersteuning bij elk dieet

12. Ultra Omega 3

Eet jij elke dag vette vis? Dat is waarschijnlijk niet het geval. Je zou er ook een te grote hoeveelheid aan zware metalen door binnen krijgen. Dit betekent meteen ook dat je sowieso een tekort hebt aan omega 3.

Onze voeding bevat vaak een grotere hoeveelheid omega 6 vetzuren en het is belangrijk om die in balans te houden met omega 3 (EPA en DHA vetzuren). Met voeding alleen kom je er dus niet. Omega 6 is namelijk ontstekingsbevorderend in ons lichaam, terwijl omega 3 net een ontstekingsremmende werking heeft.

Waar is omega 3 dan zo goed voor?

  • ter bescherming van hart- en vaatziekten
  • afremmen van ontstekingen (acné, reuma, artritis,...)
  • om af te slanken
  • voor een betere werking van de hersenen
  • om je bloeddruk te verlagen

We kunnen nog meer zaken opsommen, maar kortom iedereen heeft dus baat bij het innemen van omega 3.