Heb je een vraag of advies nodig? Babette staat voor je klaar op 0470 93 50 43

Welkom bij The Shop Babette

Let op, deze blogpost dateert van december 2020. Instituut Babette is nu zowel met de praktijk als de winkel gevestigd langs de Hoogstraat 12, centrum Oudenburg. Bekijk onze contactpagina voor alle up to date informatie omtrent openingsuren.

Ondertussen bestaat Instituut Babette bijna twee jaar. Na mijn loopbaan van 8 jaar als vroedvrouw, twee kindjes later en mezelf te zijn tegengekomen, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Toen ik zelf tot het besef kwam dat "me-time" en zelfzorg zo belangrijk zijn, wist ik dat dit de kern zou worden van Instituut Babette.

Zwangerschapsmassages vormden de basis sinds de start. Mijn professionele achtergrond en mijn passie om mensen te helpen inspireerden me om me hierin te verdiepen.

In mijn zoektocht breidde ik het aanbod aan behandelingen verder uit en vielen er ook weer behandelingen weg. Ook nu maak ik opnieuw een keuze om het aanbod verder te beperken en me naast de (zwangerschaps)massages alleen nog te focussen op huidverberetering in het kader van mijn opleiding tot epigenetisch huidtherapeut.

In januari dit jaar kwam RainPharma op mijn pad. Een 100% Belgisch bedrijf met natuurlijke producten dat volledig past binnen het plaatje van zelfzorg, ontspanning en "me-time". Ook mijn man, Thomas, raakte vanaf dan meer betrokken bij Instituut Babette en werkt vooral achter de schermen met mij mee. Hij volgde intussen alle productopleidingen mee zodat we jou samen kunnen helpen en adviseren.

Sinds januari groeiden we plots zo snel, dat we besloten om extra ruimte te zoeken. En enkele maanden later is het eindelijk zover! Als je ons volgt op Facebook of Instagram, heb je het eerder deze week al zien passeren...

Welkom bij "The Shop Babette"

The Shop Babette

Online kopen is makkelijk en veilig, maar natuurlijk kunnen we jou nog beter helpen en adviseren wanneer je even langskomt. Dat is net waarom we het belangrijk vinden onze advieswinkel te openen.

In onze advieswinkel vind je alle producten van RainPharma en de minerale make-up van I Am Klean terug. Het assortiment van RainPharma is, zoals je misschien wel weet, erg uitgebreid: verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, de gloednieuwe babylijn en deodorant, heel wat kant-en-klare cadeauverpakkingen, diffusers, essentiële oliën en huisparfums en natuurlijk de Skin Washes voor douche en bad.

Een mooie en gezonde huid en een lichaam in balans komt er niet alleen door verzorging van buitenuit, maar ook door de juiste zorg van binnenuit. Met onze advieswinkel zullen we ook meer tijd hebben om jullie te begeleiden en te ondersteunen met huidverbetering, dieet of een detox. Je vindt dus natuurlijk ook alle voedingssupplementen en RainPharma shakes terug in de winkel.

Het leukste van allemaal? Je kan nu dus gewoon alle producten komen proeven, ruiken, voelen en testen!

Waar?

The Shop Babette
Zandvoordsestraat 70a
8460 Oudenburg
Bekijk op Google Maps

Tel: +32 (0)470 93 50 43
Email: info@instituutbabette.be

Openingsuren

  • dinsdag en vrijdag: 10u - 17u
  • donderdag: op afspraak
  • zaterdag: 10u - 15u
  • gesloten op woensdag en zon- en feestdagen

Private shopping

Shoppen verloopt uiteraard veilig en volgens de geldende maatregelen. Kom je toch liever alleen op afspraak? Dat kan! Bel ons op 0470 93 50 43 zodat we een moment kunnen afspreken dat jou het beste uitkomt.

Wij staan voor je klaar

Zit je met vragen? Wil je wat producten testen? Kom dan gewoon even langs en zowel Babette als Thomas staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Babette en Thomas

Cadeautjestijd!

Heb jij al jouw cadeautjes al in huis? Kom zeker langs om al onze kant-en-klare geschenkverpakkingen te ontdekken of stel gewoon jouw eigen cadeautje samen. Wij pakken alles voor je in.

RainPharma geschenken

Wist je trouwens dat we ook gratis jouw geschenken opsturen vanaf 39 euro? Ook al kunnen we Kerst niet samen vieren, betekent het niet dat we geen cadeautjes kunnen uitdelen, en daar willen we jou heel graag mee helpen.
Kies je geschenken uit, wij pakken ze voor je en leveren ze veilig aan huis. Hoe makkelijk is dat?!

Liefs,
Babette en Thomas